Řehoř Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Chlapi, chystám se dodělávat ostřiky světel a koukám, že mi na mém cyklovači chybí 3 piny (30a, 56 a SRA). Tak jsem tady na fóru trochu zapátral a dozvěděl se (psal to v jednom příspěvku rolbař), že existují 3 druhy cyklovačů: obyčejný s číslem 377 (co mám), pak s ostřikama světel číslo 383 a je hnědý) a konečně číslo 192 pro dešťový senzor. Dal jsem si inzeráty a ozval se mi kluk, co by ho měl mít, ale pak zjistil, že to není to, co hledám a prý, kde jsem ho viděl... Tak koukám do ETKY a tam ho nemůžu taky najít (obrázek přikládám). Nevíte teda někdo, jak to je? Jaký cyklovač mám shánět na ty ostřiky světel? Popřípadě, nevyhrabal byste někdo něco takového u sebe doma? Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 pro ostřik světel je cyklovač 389 - hnědý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.