RichardD Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Ještě jsem nikoho nevzal a ani nevezmu. Je to moc riskantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 no já vyjímečně beru studenty...vždycky si vzpomenu jak sem se takhle snažil ušetřit penize když jsem jezdil ze školy já a prostal plno času u vyjezdu z chomutova směr louny :-)))) doted si vzpominam jak sem bez koruny stopnul taxíka a celou cestu jsem se ujištoval jestli jedu opravdu zadarmo nebo když mi zastavil starej obouchanej medvěd ve kterym seděli tři nefalšovany černoši kteří neuměli špetku česky ani anglicky a v tu dobu bylo potkat černocha opravdu vyjjímečné....... :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Sám jsem jako mladší hodně jezdil stopem a nyní stopaře beru přes server Autostop.cz. Je to za úplatu a velmi výhodné pro obě strany.Někdy je malinko problém dát časově do kupy když chce jet vícero lidí,ale doposud vše dopadlo OK .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.