Publikováno Červen 20, 200916 r Ahoj všem, Dnes jsem natankoval ulně do plných, i s odzvdušněnim, a jak jsem otočil klíčkem v zapalování tak mi to ukázalo pouze něco nad půlku nadrže. Myslíte že jde jen o seklý plovák?? Stalo se mi to poprvé-. -Dále se chci zeptal jak moc se dá věřit palubnímu počítači-, resp, ukazateli průměrné spotřeby. Podle palubáku mám třeba průměr 6.5 na 100km, vim ze jsem natankoval 56litru , tudiž bych mel pri te spotřebě ujet nejakých 800 km( jen příklad) , Jde mi o to že mam najet ještě nejakých 60km a ručička paliva se ani nehne! Tak nevím jestli je tech 6.5 opravdu presnych nebo jen hodne orientacnich!!! Má tady nekdo s timhle zkusenosti?? A jinak--jak to vlastne je?? kdyz uz je tam uplne minimum paliva , resp. nouzovy dojezd, zacne blikat kontroka benzinu?? Mám 1.6 74kw , ale to u tohohle asi neni duležité.
Červen 20, 200916 r aj si sa snazil najst odpoved na tvoje otazky alebo mas pocit ze nemusis a niekto to urobi za teba? o spotrebe, palubnom PC, plavaku, presnosti PC je tu tolko tem, ze si mozes citat aj tyzden.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.