Tom_F Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 první víkend v září bude pro fanoušky F1 ferrari azajímavá akce na okruhu v brně. Pojedete někdo? http://www.ferrariracingdays.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já jedu. Mam už nahlášenou i dovolenou v robotě, kdyby dělali vlny. To si nenechám ujít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak a už čekám taky na lupeny. jen nevím co s ubytováním. v tom motelu u autodromu je to s brutální sezóní přirážkou, takže hledám něco za pár korun v co nejbližším okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Skus blízké okolí Popůvky, Bosonohy, Žebětín, ale obávám se, že všichni tito "free zimmer" jak mají cedule okolo baráků, tak si taky hodí na tento termín přirážku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Já jsem fanoušek LAMBORGHINI!!! (teda hned po Škodovce). No ale asi se tam pojedu podívat s kamarádem. Ten je zas posedlý Ferrari, tak když už tam pojede, tak se asi svezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tak a už čekám taky na lupeny. jen nevím co s ubytováním. v tom motelu u autodromu je to s brutální sezóní přirážkou, takže hledám něco za pár korun v co nejbližším okolí specifikuj za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 500-600kč za noc, dvoulůžák?? třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 TomF to se dá myslím sehnat Asi budu mít doma full rodinu, jinak bych tě ubytoval Ale teta co bydlí naproti má volný pokoj, ale nevím jak by se k tomu stavěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 díky, potápu na netu a něco objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Hele není na škodu i cokoliv přímo v Brně z Mendlova náměstí při podobných akcích jezdí zdarma doprava až na MAsarykáč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 tak jsem zvědav jestli massa dorazí do brna. co si budeme povídat přecejen jsem ty lupeny kupoval na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.