Publikováno Červen 22, 200916 r první víkend v září bude pro fanoušky F1 ferrari azajímavá akce na okruhu v brně. Pojedete někdo? http://www.ferrariracingdays.cz/
Červen 23, 200916 r Já jedu. Mam už nahlášenou i dovolenou v robotě, kdyby dělali vlny. To si nenechám ujít.
Červen 23, 200916 r Autor tak a už čekám taky na lupeny. jen nevím co s ubytováním. v tom motelu u autodromu je to s brutální sezóní přirážkou, takže hledám něco za pár korun v co nejbližším okolí
Červen 23, 200916 r Skus blízké okolí Popůvky, Bosonohy, Žebětín, ale obávám se, že všichni tito "free zimmer" jak mají cedule okolo baráků, tak si taky hodí na tento termín přirážku
Červen 25, 200916 r Já jsem fanoušek LAMBORGHINI!!! (teda hned po Škodovce). No ale asi se tam pojedu podívat s kamarádem. Ten je zas posedlý Ferrari, tak když už tam pojede, tak se asi svezu.
Červen 25, 200916 r tak a už čekám taky na lupeny. jen nevím co s ubytováním. v tom motelu u autodromu je to s brutální sezóní přirážkou, takže hledám něco za pár korun v co nejbližším okolí specifikuj za pár korun
Červenec 1, 200916 r TomF to se dá myslím sehnat Asi budu mít doma full rodinu, jinak bych tě ubytoval Ale teta co bydlí naproti má volný pokoj, ale nevím jak by se k tomu stavěla
Červenec 1, 200916 r Hele není na škodu i cokoliv přímo v Brně z Mendlova náměstí při podobných akcích jezdí zdarma doprava až na MAsarykáč..
Srpen 15, 200916 r Autor tak jsem zvědav jestli massa dorazí do brna. co si budeme povídat přecejen jsem ty lupeny kupoval na něj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.