baurak Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Díky za názory...znovu zdůrazňuju toleranci ke vkusu jiných! Co mi kolikrát přijde "divný" (čistě jen myšlenkově) je že tuning je některýma lidma pojat POUZE ve snaze se odlišit (dát na káru něco jiného, než tam sériově je) a vlastně skoro bez ohledu na to, jestli to vypadá líp nebo ne...(vlastně všechny ty doplňky, který jmenujete - kliky, barevný řadičky, nápisy "turbo"na 120tkách, vlastně možná i RS znak vpředu na masce na Octě s bubnovýma brzdama, strašný křídla, který ty 1.6ky slušně zpomalí a zvýší spotřebu...). Kolikrát mi to přijde, že buď z nedostatku dostupných tuning doplňků nebo peněz lidi slevují z dobrého (i vlastního) vkusu a "berou to co je" jen aby tam něco už už rychle bylo. Já to mám tak, že auto lehce "doladím" - pokud auto udělalo v sérii krok nějakým směrem, opravdu lehoučkým tuningem udělám malý druhý krok stejným směrem. Třeba na svou Oc 4X4 dám 16" kola, která mají lehký allroad nádech. Ale mít naturel na RS a tedy mít ho, opravdu mě nenapadá, čím bych opticky moc povedený auto vylepšil - asi ničím. mějte super den! i s rs se daj delat pekny veci a muzes si s tim pohrat jen lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 i s rs se daj delat pekny veci a muzes si s tim pohrat jen lehce Určitě, nepochybuju! Ale hledal bych asi dlouho inspiraci...Fakt se mi moc líbí, tak jak jí "uďály" v Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Určitě, nepochybuju! Ale hledal bych asi dlouho inspiraci...Fakt se mi moc líbí, tak jak jí "uďály" v Boleslavi. jo to souhlasim...je pekna a dvojka se taky povedla bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Jěště je hrozné takové ty levné sady řadička, pytel k řadičce a pedály. Pedály jsou z plastu kámoš to má a je to hrůza na to šlapat. A taky ty plastové nálepky na ručku to je taky hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Jěště je hrozné takové ty levné sady řadička, pytel k řadičce a pedály. Pedály jsou z plastu kámoš to má a je to hrůza na to šlapat. A taky ty plastové nálepky na ručku to je taky hrůza No jooo to jo... Na druhou stranu se chystám si pořídit hliníkový pedály (měl jsem takový na Golfu IV) z jedinýho důvodu - štve mě, jak když mám mokrý boty mi "vrže" guma na spojkovým pedálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Tak, když jsou kvalitní třeba ty RS ty jsou parádní ty bych taky chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Chlapi, přeju pěknej víkend...pokud bude pěkně, udělám si pár "jarních" fotek na novejch kolech a změnim si "zimní" ikonu s autem. Zdar a sílu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Tak, když jsou kvalitní třeba ty RS ty jsou parádní ty bych taky chtěl. Tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6452&st=0& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 už to tady padlo několikrát, preferuji hlavně funkčnost auta. Nic proti nikomu, ale když auto je vypavený volantem s airbagem, tak proč věc, která ti může zachránit život nahrazovat nějakým volantem z motokáry. mě se líbí vše v laku, pěkný kola, decent snížený, trošku muzika, protože kolikrát v jednoduchosti je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 (editace) No tak já se taky přidám. fšechno co bych si tam nedal je tu napsáno (Až na ty kliky ..už je tam mám a jsou good). Jediný co jsem tady nečetl jsou hnusný, katastrofální, plastový a ...už nevím jak to nazvat, široký lemy blatníků .(můj názor) Editováno: 31. Březen 2006, autor: Zbyněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 musím souhlasit s reddym!!! obzvlášť v případě te bezpečnosti!!! jestli jinej volant, tak maximalně rs.. ale všelijaky victory, moma atd, se mi za prve v tom interieru ani kapku nelíbí a za druhy-ten airbag tam prostě má být!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 musím souhlasit s reddym!!! obzvlášť v případě te bezpečnosti!!! jestli jinej volant, tak maximalně rs.. ale všelijaky victory, moma atd, se mi za prve v tom interieru ani kapku nelíbí a za druhy-ten airbag tam prostě má být!!! no když už jinej volant tak třeba od HP s airbagem : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 co tu plácáte za nesmysly!!!neznám ani jednoho člena octaviaclubu,který by si namontoval volant bez pytlu,jinak ta anketa je absolutní nesmysl,nějaký kliky přeci není tuning,ten co to tu založil nemá potuchy co je tuning a co styling,mimo jiné tu píše,jak jsou hnusný kliky od miloše,ale sám si tam nalepí ty hnusné plasty kolem blatníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 co tu plácáte za nesmysly!!!neznám ani jednoho člena octaviaclubu,který by si namontoval volant bez pytlu,jinak ta anketa je absolutní nesmysl,nějaký kliky přeci není tuning,ten co to tu založil nemá potuchy co je tuning a co styling,mimo jiné tu píše,jak jsou hnusný kliky od miloše,ale sám si tam nalepí ty hnusné plasty kolem blatníků Carlosi, ty jsi posledni dobou nejaky podrazdeny?! A to jsem tu jiz rikal taky, ze toto tema a plkani neni o tuningu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 co tu plácáte za nesmysly!!!neznám ani jednoho člena octaviaclubu,který by si namontoval volant bez pytlu,jinak ta anketa je absolutní nesmysl,nějaký kliky přeci není tuning,ten co to tu založil nemá potuchy co je tuning a co styling,mimo jiné tu píše,jak jsou hnusný kliky od miloše,ale sám si tam nalepí ty hnusné plasty kolem blatníků Teď jsem to schytal:-)) Neblázni...přeci to nejni o tom, že se druhýmu navážím do jeho "stylu":-) Takže jak to tedy je? Lehký tuning je "jen" styling, nebo opravdu silný styling je už tuning. "ladění" je "úprava vzhledu" nebo není? Relaxuj trochu člověče... PS: nikomu úpravu svý 4x4 necpu, jestli máš ty "karbonový" kliky s dírama, tak se omlouvám, jestli se Tě to dotklo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Podle mě je tuning ladění jízdních vlastností (motor, podvozek, ...) a styling je úprava vzhledu (exteriér, interiér). A k námětu tématu - OII, tak jak jí udělala Boleslav je sochařina na čtyřech kolech a kdo tam cokoliv dolepí je blb nebo mírněji, možná to není ten pravý výraz, ... je to hlupák, který by i Moně Líze přimaloval pihu, protože si myslí, že by jí slušela. Svým způsobem jsem to i já, protože jsem si dolepil pod masku tu chromovanou pikovinu jenom proto, aby holka "byla moje". Z celkové nabídky dolepovátek hroznějších než hrozných mi to připadlo nejméně hrozné - ale slibuju, že je šlus! Už nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Podle mě je tuning ladění jízdních vlastností (motor, podvozek, ...) a styling je úprava vzhledu (exteriér, interiér).A k námětu tématu - OII, tak jak jí udělala Boleslav je sochařina na čtyřech kolech a kdo tam cokoliv dolepí je blb nebo mírněji, možná to není ten pravý výraz, ... je to hlupák, který by i Moně Líze přimaloval pihu, protože si myslí, že by jí slušela. Svým způsobem jsem to i já, protože jsem si dolepil pod masku tu chromovanou pikovinu jenom proto, aby holka "byla moje". Z celkové nabídky dolepovátek hroznějších než hrozných mi to připadlo nejméně hrozné - ale slibuju, že je šlus! Už nic víc. Myslim, ze je to skoda uz nic nelepit! Milotec ma v nabidce dost sortimentu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni.... nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni....nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Mne se libi tak dvojky, uzkej pas, svalnatejsi nohy ruce, pekna prdelka, spis dlouhy vlasy a velky voci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni....nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Mne se libi tak dvojky, uzkej pas, svalnatejsi nohy ruce, pekna prdelka, spis dlouhy vlasy a velky voci a hlavne brunetky....a hlavne ta prdelka na to ja sem vysazenej, trosku kulatejsi, nekostnata, nevelka nemala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni....nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Mne se libi tak dvojky, uzkej pas, svalnatejsi nohy ruce, pekna prdelka, spis dlouhy vlasy a velky voci a hlavne brunetky....a hlavne ta prdelka na to ja sem vysazenej, trosku kulatejsi, nekostnata, nevelka nemala Jo souhlas, to by se vesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni....nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Mne se libi tak dvojky, uzkej pas, svalnatejsi nohy ruce, pekna prdelka, spis dlouhy vlasy a velky voci a hlavne brunetky....a hlavne ta prdelka na to ja sem vysazenej, trosku kulatejsi, nekostnata, nevelka nemala A já zase nechápu proč ty se všeho hned chytneš a sereš se do toho? Neber to zcela doslovně, jo. Je to forum a nebo omezenej chat? Ať si tady všichni píší o čem chtějí ne??? Taky tady, kde se píše o autech píšeš o kundách a nikdo nic proti tomu nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 nechapu co se tady najednou vztekate zase vsichni....nekomu se neco libi jinymu ne a tecka... jak maly a jeste porad dokola Mne se libi tak dvojky, uzkej pas, svalnatejsi nohy ruce, pekna prdelka, spis dlouhy vlasy a velky voci a hlavne brunetky....a hlavne ta prdelka na to ja sem vysazenej, trosku kulatejsi, nekostnata, nevelka nemala A já zase nechápu proč ty se všeho hned chytneš a sereš se do toho? Neber to zcela doslovně, jo. Je to forum a nebo omezenej chat? Ať si tady všichni píší o čem chtějí ne??? Taky tady, kde se píše o autech píšeš o kundách a nikdo nic proti tomu nemá. mily vole, ty kterej se porad zastavas prava ostatnich na zivot a nazor bys me spis mel podporit a ne za kazdej muj prispevek dokola psat vtipky... melo to byt na poslednich par prispevku kde se to zaclo hadat...jinak proti teto diskuzi noc nemam ale to je jedno :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.