Sankaa Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 10.7. - 12.7.2009 Relax Meeting Pardubice http://www.relaxmeeting.cz/ Předpokládám že se tam chystá asi hodně lidí a většina bude stát v sekci tuning cupu:) ale nechystá se společný stání jako třeba v Doksech? Já tam razim v pátek už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) Škoda že to akorát jedu k moři,jinak bych tam jel,bude to zas určitě nářez. Editováno: 1. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 pardubice jedu(jen v sobotu)!!! super srazik juke.box: 90% tvího příspěvku tady nemá co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 má maličkost jede také jen ještě nevím jestli s jedním, nebo s dvěma auty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Budu tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Oline pojed obouma no jinak ja jedu take ale premyslim ze uz pojedu v patek jako bude tam fakt natriskano to bude masakr asi bych rekl ze to bude nejvetsi sraz co se tyce top aut a bude to bezkonkurencni fakt jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 také jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 nevím,když pojede Ptica,pak možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Jsem pracovně v zahraničí tak todle bude letos první větší sraz do vynechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 nech mi tu auto, vyberu ti tam pohárek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 jsem v rachotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_jk Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 jedu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 (editace) nech mi tu auto, vyberu ti tam pohárek :D Bobe, zde máš výsledky Fabia scene kdo bude v Pardubicích na bedně... 1. Michal (OOOO čumák) 2. Lukáš (černá) 3. Olin ... takže Matesova Cvrčka můžeš nechat spát doma Editováno: 2. Červenec 2009, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Take bych rekl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) Kuciii ... to byl vtip od Tomáše. Vím kam moje auto patří a kam ne ..... tak to neberte hned tak vážně. Editováno: 5. Červenec 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 ale dle mého by do TC klidně mohl a určitě by se neztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 byl to vtip, já se s Bobíkem taky do TC nikdy necpal a vtip to byl spojený s tím, že mám svoje auto drobásko potuněný, ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 report s galerkou u nás na webu: http://www.tuningy.com/index.php?a=239 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Pár fotek z Pardubic http://fotoalba.cz/alba/Pega-ss/1984215 Ale čekal sem od Pardubic víc. Příště už se tam nepotáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 rovněž jsem čekal něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.