dufado Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj, kolik vám ukazuje, kdo máte, aktuál spotřeba na volnoběh u 1,8 bez turba AGN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregler Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Čau, Můj názor je tento: (jestli se pletu tak mě opravte a nekamenujte) Aktuální spotřebu na volnoběh(pokud myslíš,když stojíš na místě) nemůžeš brát v úvahu, protože spotřeba se počítá na ujeté kilometry a pár dalších hodnot(nevím přesně jak se to počítá), takže v klidu to ukazuje poslední známou spotřebu. Pokud jsem pouze špatně pochopil tak zajízdy na vyřazeno: podle toho jestli mám studenej motor(nevim jestli to neni kravina ), ale myslim +-3l/100. Zejtra otestuju a zapamatuju si to,abych nekecal Jsem jenom člověk a dosti často plácám kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj. Jak to mám já: když stojím a na volnoběh, tak se to přepne na L za hod., protože spotřeba L/km když stojíš je nesmyslná. Proto to je jako motohodiny. Ono obě hodnoty vypovídají v podstatě o ničem. Důležitá je denní a dlouhodobá spotřeba. Navíc spotřebu při volnoběhu budeš mít zkreslenou podle elektrické-mechanické zátěže: světla, klima apod. Mají i na to vliv pasivní odpory (tření) motoru (za tepla a za studena je sakra rozdíl!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Bud zdráv mám octavii 1.8 20v 92kw r.v 97 motor agn.moje spotřeba je po městě 8-9L/100km a na dálku 6,5-7,5L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale na toto se odpovědět normálně dá, pokud máte face model s novější PC který ukazuje l/hod nechápu proč se tu rozepisujete jak to je k ničemu, záleží na kde čem atd a nedáte konkrétní číslo na které se ptal já mám na PC nastavenou okamžitou spotřebu a kdykoli zastavím tak vidím kolik to ukazuje. - 1.6 75kW volnoběh 0,6-0,7l/hod se zapnutýma světlama, když je vypnu tak se nestane vůbec nic, ty altík až tak nezatíží - 1.8 92k,110W odhaduje 0,7-0,9l/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MHBKM Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale na toto se odpovědět normálně dá, pokud máte face model s novější PC který ukazuje l/hodnechápu proč se tu rozepisujete jak to je k ničemu, záleží na kde čem atd a nedáte konkrétní číslo na které se ptal já mám na PC nastavenou okamžitou spotřebu a kdykoli zastavím tak vidím kolik to ukazuje. - 1.6 75kW volnoběh 0,6-0,7l/hod se zapnutýma světlama, když je vypnu tak se nestane vůbec nic, ty altík až tak nezatíží - 1.8 92k,110W odhaduje 0,7-0,9l/hod 0,6 L, se spotřebičema ( ventilátor, světla, vyhřívání zad. skla a klima ) 0,9L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.