PetrSig Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) ahoj, mam praskly sklo (teda ten plast) prednich svetel u xenonu mam jeste stare halogenove svetla a rad bych ty plasty z halogenu odlepil a prilepil na xenony. Nezkousel to nekdo? Editováno: 25. Červen 2009, autor: PetrSig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 tak toto by aj mna zaujimalo...mam velmi poskriabane skla na vsetlometoch a rad by som vedel ci sa daju ymenit iba skla alebo treba cele svetla, pripadne ci sa to da dako rozlestit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Pokial hovorime o svetlach O2 predface tak to ide...robil som to asi 1,5mesiacu dozadu. Potrebujes k tomu iba nejaky ostry skalpel,teplovzdusnu pistol a sedivy silikon... Postup je asi taky,ze nahrejes tu bielu umelu ĺistu do ktoreho je to sklo zasunute a pomali ho vyhnes po celom obvode. Vyskriabes odtial niecim ostrym ten silikon a pomaly tahas sklo von.. Ked je sklo vonku,tak treba ten zarez v com je zasilikovane sklo komplet zbavit silikonu aby tam novy silikon a sklo bez problemov drzali.Ked to bude uz ciste,zase zoberies teplovzdusnu pistol a narovnas tu umelu listu co si predtym vyhol,natlacis do nej po celom obvode trosku silikonu a zatlacis tam nove sklo. Silikon musi byt sanitarni-vodeodolny(skodovka pouziva sedivy).Nechas den zaschnut a mas jak nove. Tiez som si vymienal sklo na xene,lebo bolo dopraskane. Dal som tam sklo z halogenu,ktory som tam mal pred xenonmi a vyzera to jak keby som mal nove xeny. No a odvtedy som s tym v dazdi nalietal plno km a ani kvapka ani hmla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 No a samozrejme som obe svetla rozlestil este Xerapolom. Da sa zohnat napr. vo Forstingeri za 10€-11€. Teraz uz vyzeraju jak prave kupene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) tomino diky moc asi to skusim najprv rozlestit a uvidime co to povie Editováno: 25. Listopad 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Neni zac... daj potom vediet ako si dopadol,popr fotky pred a po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.