Octavka TDI Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 ..zdravím, máte nějaké zkušenosti s českým výrobcem A.Z. , dělá hezká Al kola za slušné peníze a prý jde většina produkce na vývoz. Uvažuji o jejich pořízení v blízké době. díky za tipy...jinak konečně víkend !!!!!! W.O.W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 ...že by nikdo? ML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 znak mě přijde něco jako Adidos ( Adidas) u vietnamců, alias O.Z. ????? zkušenosti žádný, poprvé jsme zaslechl o této značce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Krajne podezrely, ruce pryc, nejlip tak k Dezentu nebo OZ, nebo Kosei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 znak mě přijde něco jako Adidos ( Adidas) u vietnamců, alias O.Z. ?????zkušenosti žádný, poprvé jsme zaslechl o této značce Nebo AEZ bez stredniho E? Take jsem nic neslysel. nikdy je nevidel, tudiz nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ..něco více ...údajně jde produkce pouze do Německa i přímo do "SHOWrumů" ( nemyslím RUM jako RUM ???) škodovky v Německu, mají TUV pro zápis do TP, ale zase v Německu. Nabídka typů je omezená 5-paprsek a více paprsků viz obr.. A pozor 17´ky stojí cca 7 500,- za sadu. Toť moje povědomí dalších informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 66 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ahoj, Chtěl bych se zeptat, kde se dají tyto kola za 7500kč pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ..jednak v některých Webobchodech typu: STORE79 a pak mne jedny nabídl ve vyhledávač seznam na dotaz: AZ SPORT Jinak je mají v Praze 10 v jednom pneuservisu PNEULAND na objednání. Já do nich jdu začátkem příštího týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 66 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Díky za vyčerpávající odpověď,taky řeším dilema 17"tek....Budu moc rád,až za týden poreferuješ jak jsi dopadl,popř pokud by byly nějaké fotky, budu ti nesmírně zavázán :-) Pneu budeš dávat jaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 .... stále nevím, váhám mezi 205/50/17 a 215/45/17. Jinak typ co bude a podle peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 dávám jsem adresu: http://www.tuningshop.cz/AZ-Wheels_d3346.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 66 Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Díky za odpověď, dneska bych si měl ještě kouknout na Alessia Monte Carlo 17" uplně nové za 8250,- No nekup to za tu cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ... cena dobrá, značka také, ale já bych nešel do 5-ti paprsku, i když tyhle jsou hezký. Jaký nasadíš rozměr pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ja jak vidim to logo tak mam strach ale pokud maji tuv tak je to OK v praze v nuslich, asi je to ten pneu land tak tam je maji a dokonce asi deset typu nemylim li se a cen apradni...jen k tomu nemam duveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ja jak vidim to logo tak mam strach ale pokud maji tuv tak je to OKv praze v nuslich, asi je to ten pneu land tak tam je maji a dokonce asi deset typu nemylim li se a cen apradni...jen k tomu nemam duveru Ta cena smrdi asi jako u xenony za sestku v bazaru, nemuzu si pomoct. A ta okopcena znacka jeste vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ja jak vidim to logo tak mam strach ale pokud maji tuv tak je to OKv praze v nuslich, asi je to ten pneu land tak tam je maji a dokonce asi deset typu nemylim li se a cen apradni...jen k tomu nemam duveru Ta cena smrdi asi jako u xenony za sestku v bazaru, nemuzu si pomoct. A ta okopcena znacka jeste vic no je to prinejmensim podivne a proto bych do toho ja nesel a jeste vypadat jako kdyz si koupis boty adihash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Na www.pneuexpert.cz pisou ohledne disku AZsport toto: Disky od předního českého výrobce dodávajícího litá kola do prvovýroby pro ŠKODA Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ja jak vidim to logo tak mam strach ale pokud maji tuv tak je to OKv praze v nuslich, asi je to ten pneu land tak tam je maji a dokonce asi deset typu nemylim li se a cen apradni...jen k tomu nemam duveru Ta cena smrdi asi jako u xenony za sestku v bazaru, nemuzu si pomoct. A ta okopcena znacka jeste vic no je to prinejmensim podivne a proto bych do toho ja nesel a jeste vypadat jako kdyz si koupis boty adihash Presne tak s tou prvovyrobou nevim nevim, ja myslel, ze jim dodava Ronal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ronal uz ne, tedy ne vsechno mam dojem, badys vi, ale ze by to bylo AZ sem jeste neslysel ale mylit se je lidske... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ronal uz ne, tedy ne vsechno mam dojem, badys vi, ale ze by to bylo AZ sem jeste neslysel ale mylit se je lidske... To by se urcite vedelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Pro škodovku -Ronal a Hayes Lemmerz OV a dalši možná? jinak ty A.Z. nevidím prvně,dokonce je má kamarád na Oplu přesně ty nahoře...jestli je to česká výroba netuším..V OV to určitě nedělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 66 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak změna :-) ,příštý týden by měly mít k mání RS17" komplet za 16000...to jde ne? Pak dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Já sem zy AZ pořídil celkem nedávno, takže moc zkušeností nemám, ale zatim se tváří celkem v pohodě. Akorát se mi zdá takovej trochu druhořadej lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 celek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.