Fugenbunt Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Čus, mám lama dotaz, svítěj vám Xenony i když nemáte klíček v zapalování? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Čus, mám lama dotaz, svítěj vám Xenony i když nemáte klíček v zapalování?dik. Xenony nemám, mám halogeny, ale asi to bude stejné..bez klíčku v zapalování budou svítit max. parkovačky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 ano xenon bez klicku nesviti.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Přesně tak. Bez klíčku mají svítit pouze parkovačky. Kdo to má jinak, má to špatně. Tohle maj max lidi, co maj do normálních světel dobastlený bixenony - uříznutou zadní část paraboly a místo ní bixenon čočku. Díky tomu, že maj uřízlou kousek paraboly maj odřízlý i parkovačky, a potom maj nastavenej bixenon, že svítí i místo nich..... Bastlíři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Sviti pouze pokud mas coming home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Uz je to oK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.