mornst Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ahoj všichni, jaké máte zkušenosti s výměnou brzdové kapaliny na Vašem autě. Teď jsem ji měnil a ovzdušňoval a pořád to není ono. Pedál jde až do poloviny a pak začne brzdit. Někde jsem četl, že je k tomu potřeba Vag na odvzdušnění ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ahoj všichni, jaké máte zkušenosti s výměnou brzdové kapaliny na Vašem autě. Teď jsem ji měnil a ovzdušňoval a pořád to není ono. Pedál jde až do poloviny a pak začne brzdit. Někde jsem četl, že je k tomu potřeba Vag na odvzdušnění ABS. No pokud jsi zavzdušnil ABS (a k tomu mohlo dojít tím že ti klesla při výměně hladina kapalina v nádobce moc nízko),tak vag opravdu potřebuješ.Jenže postup jsem ještě nezjistil.Uvidíme co napíšou kluci.Já taky měnul kapalinu a i mi se to zdá že to není ono,ale já ABS zavzdušněné nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mornst Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 No pokud jsi zavzdušnil ABS (a k tomu mohlo dojít tím že ti klesla při výměně hladina kapalina v nádobce moc nízko),tak vag opravdu potřebuješ.Jenže postup jsem ještě nezjistil.Uvidíme co napíšou kluci.Já taky měnul kapalinu a i mi se to zdá že to není ono,ale já ABS zavzdušněné nemám Než jsem se pustil do výměny, tak to brzdilo perfektně, po výměně to není ono. Zkoušel jsem to odvzdušňovat několikrát, malinko se to zlepšilo ale není to ono. Vzduch z toho nejde, tak nevím jestli to je tím ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mornst Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 No pokud jsi zavzdušnil ABS (a k tomu mohlo dojít tím že ti klesla při výměně hladina kapalina v nádobce moc nízko),tak vag opravdu potřebuješ.Jenže postup jsem ještě nezjistil.Uvidíme co napíšou kluci.Já taky měnul kapalinu a i mi se to zdá že to není ono,ale já ABS zavzdušněné nemám Tak jsem to dal do servisu a konečně to brzdí jak má, stálo to i s výměnou kapaliny 569,- Kč. Za ty peníze to příště doma dělat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a nekoukal si jim pod ruce? urcite by se to nekomu hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tak jsem to dal do servisu a konečně to brzdí jak má, stálo to i s výměnou kapaliny 569,- Kč. Za ty peníze to příště doma dělat nebudu. no za tuto cenu si to nechám udělat taky.Teda pokud bude cena zhruba taková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a nekoukal si jim pod ruce? urcite by se to nekomu hodilo Je to v příručce nebo ve Visu a vag je potřeba resp diagnostika u všech aut,protože musí zapnout samotné čerpadlo ABS a otevírají se jednotlivé ventilky podle toho které kolo se zvolí k odvzdušnování,tím se odvzdušnuje celá jednotka ABS. Pokud se brzdy s ABS zavzdušní,tak bez Vag se to nueudělá a co se týče samotné výměny,je tlakový přístroj,kterým se piustí vzduch max 1bar do soustavy a ten vytlačuje brzdovku . Tak se dělají auta ve fabrice,servisech atd. Pokud to stojí jak psal necelých 600kč,asi bych se nezabýval zkoumáním tohoto,když o tom nemáš páru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Je to uplně jednoduché ...přes VAG se pustí test pro abs a ten to komplet udělá. Pro dokonalost jsem ten test provedl vícekrát. Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Vasekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan7770 Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Je to v příručce nebo ve Visu a vag je potřeba resp diagnostika u všech aut,protože musí zapnout samotné čerpadlo ABS a otevírají se jednotlivé ventilky podle toho které kolo se zvolí k odvzdušnování,tím se odvzdušnuje celá jednotka ABS. Pokud se brzdy s ABS zavzdušní,tak bez Vag se to nueudělá a co se týče samotné výměny,je tlakový přístroj,kterým se piustí vzduch max 1bar do soustavy a ten vytlačuje brzdovku . Tak se dělají auta ve fabrice,servisech atd. Pokud to stojí jak psal necelých 600kč,asi bych se nezabýval zkoumáním tohoto,když o tom nemáš páru:-) no mne to robili v servise za 40 eur a teraz uz 4 den odvzdusnuju a nie a nie to dat dokopi.......brzdovy pedal ma velky mrtvi chod....inac to brzdi dobre,malickom mozes brzdit.............nestretol sa stym niekto ze cim to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 ahoj,tak já se taky přidávám v před dvěma dny jsem nechal vyměnit brzd. kapalinu,a pedál je ze začátku mrtvej....dnes jsem tam byl znova,odvzdušnili,ale je to to samý,před výmenou to brzdilo o hodně líp,hlavně krok pedálu byl kratší....ví už někdo ,co se tam děje? že by zase vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Ahoj, Pořešili jste to nějak ??? taky sem menil ovdušnoval jsem přes nádobku tlakem a take šlapáním a pedál jde nízko a učinek taky nic moc ........:-( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.