piskot Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Dnes nebo vcera mi byli ukradeny znacky. Mel jsem auto zaparkovane za barakem na parkovisti, kde stali dalsi auta a zadne jine nebylo nejak ochuzene. Diky bohu se nic jineho nestratilo a to jsem se vecer jeste vracel pro radio. Rano prijdu k autu a uz na me cekaji kolegove u auta, ze pojedeme a ejhle znacky jsou pryc. Jedna se o RZ 8S1 6280. Takze kdybyste je nekdo nekde nasel tak je bud odneste na utvar PCR a nebo toho hnidop.cha nejak zneskodnete a ukazte mu ze se to delat nema. Diky moc nebo pripadne objeveni RZ klidne piste sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 kurna tak to jsi mel stesti, ze ti nic jinyho neukradli... stejne nechapu, proc ty znacky kradou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Ve většině případů kradou obě. Pokud to někdo nenahlásí, postaví na ně nějaké další černé auto. Za peníze jde dneska stále ještě vše a všude. A takoví koumáci to mají tak dobře obšlápnuté, že se nemusíš bát, že by to přes policajty nepřešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Tak nejak o tehle brandzi neco vim k cemu se daji pouzit RZ a radeji to tu nebudu psat, aby se to nerozsirilo. Kazdy den koukam do informacnich systemu, jestli se nekde neobjevi moje znacka. Radeji od tehle zkusenosti nikde na fotkach nebudu ukazovat novou RZ. Nerikam, ze to je nekdo odsud a doufam, ze takovy lidi sem nechodi. Ale nikdy nerikej nikdy, ze:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) Je to smutné a doufám, že jsi to ihned ohlásitl..s tím zakrýváním RZ zde na foru...je to věc každého, ale já radím...zakrývat..na každé takovéhle foru chodí jak zloději a kšeftaři tak i je monitorováno PČR......nikdy nevíte kdo je schovaný za nickem.... dobré ze RZ přišroubovat.... Editováno: 5. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Zase ale nechápu, proč by si měli vybrat tvoje značky, podle mě je jim jedno, který vemou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Třeba šly nejlíp dolů.....ty ostatní mohli být přišroubované.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 To je asi jedinej důvod, pochybuju, že by šli přímo po tvých, jenom proto, že by jsi je někde veřejně ukázal. Každopádně je asi lepší nikde je moc nezveřejňovat, nic tím nezkazíš a člověk nikdy neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) TO ZAKRYTÍ JE DOBRÉ SPÍŠ V TOM, ŽE KDYŽ SI TU KAŽDEJ VYCHVYLUJE A UKAZUJE SVÉ AUTO, LZE HO DLE RZ V POHODĚ DOHLEDAT A PAK TŘEBA VYČÍHNOU..POZOROVAT A NAKONEC AUTO ŠLOHNOUT...TAK SE TO DĚLÁ...BOHUŽEL... Editováno: 5. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Jo je to fakt v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Tak u meho auta je myslim jedno jake cisla mam, to se pozna i kdyby bylo plne parkoviste:-) jinak si vybrali moje asi proto ze se dobre predelavaj 8,0 a 6. Ostatni auta tehle cisel moc nemeli a vybrali si moje kvuli tomu jak vypada. A o te monitorizaci take vim svoje:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.