sswood Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Ahoj, chtel jsem si seridit prave xenonove svetlo, ale at kroutim natavovacem jak chci, tak svetlo se ani nehne. Bojim se ze mam rozbitej nastavovac sklonu svetel. Nevite nekdo jak ho opravit a nebo kde by se dal koupit novej? popripade misto kam bych mohl zajet na opravu, jsem z Prahy. Nechce se mi verit, ze bych si kvuli teto hovadine musel koupit nove svetlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Skus se domluvit s uživatelem Rolbař A zkoušel jsi jak je "štelovátko" někde na kapotě..? Nevím teda jak se tomu přesně říká ani z hlavy kde to je, ale kroutíš šroubkem a ono to mění náklon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sswood Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 (editace) Skus se domluvit s uživatelem Rolbař A zkoušel jsi jak je "štelovátko" někde na kapotě..? Nevím teda jak se tomu přesně říká ani z hlavy kde to je, ale kroutíš šroubkem a ono to mění náklon. Kroutil jsem timdle : a svetlo se nehejbe. Mozna jsem oznacil kroutitko na stelovani do stran, ale kroutil jsem s tim, ktere nastavuje vysku To oznacene je preste to co mi nefunguje Fotku jsem si pucil od MartiKK , tak snad se nebude zlobit! Diky Editováno: 7. Červenec 2009, autor: sswood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) Nevím jak to děláš ty,ale světla se seřízují za pomoci VAGu,přes řj levé světlo(master) Jinak bud je to strhlé,nebo vyskočené ze závitu. Umím bezvadně vyladit,ale jedině HK a to nejdřív za 14 dní. Editováno: 9. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.