TomasB Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak jsem dneska umyl auto, povysával, vyčistil interiér, nablejskal a navoskoval exteriér. A koupil nové koberečky, protože jsem objevil v koberečku u řidiče dírku od paty. Do koberečků a kosmetiky zahučely 2 litry zkusil jsem výrobky od Sonaxu(čistič interiéru, odstraňovač asfaltu, copkit spray) a musím uznat, že jsou fakt super . Na druhou stranu barevný(stříbrný) vosk od želvy s opravnou tyčinkou mně zklamal. Sice se s tím dobře dělalo, šlo to celkem rychle oproti Motipu, kterej mám ještě skoro celej, ale ďubky po šutrech a drobné škrábance se spíše zvýraznili než odstranily jak slibujou. A to stál skoro pětikilo. Ale auto se blejská jak psí kulky. Je to poznat i po tmě. Domů jsem dorazil ve 22:30 a jsem na plech. Minulej tejden jsem vyčistil elektrony, takže už jen přezout. Snad to příští týden zvládnu. Jupííííí a bude zase klid. No, ještě asi zkusím zakonzervovat ten nabořenej kousek blatníku zespod prahu, kterej jsem zohnul na hluboké díře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Jo, a malou jsem měl při tom celej den na krku, takže jsem si užil nervů, protže se docela nudila. Nejdřív jsem s ní musel na kolotoče, který se nám roztáhly rovnou před barákem, tam tatínka stáhla o 3 kila, protože musela na všechny atrakce co tam byly vyjma strašidelného hradu, kde by ji nedostali ani buldozerem , pak mi rozlámala sluneční brejle , který mi tak krásně seděly a byl jsem s nima moc spokojenej. Rozlámaný je schovala pod dětskou sedačku a zakryla oblečením. A když jsem se ptal na brejle, tak dělala, že o nich nic neví. To mně docela fest nasrala. No a když jsem měl vyleštěnou palubku, tak mi ji hnedka spravila botama a Colou kterou si vysomrovala, ale to jsem zjistil až v momentě, kdy jsem zjistil, že mi špinavejma botama stojí na ruční brzdě A čistil jsem znova. Nevím proč, ale furt chtěla čistit(rozuměj šmudlat špinavým hadrem) to, co jsem už měl nablejskaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 mala princezna ti dela samou radost koukam......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 mala princezna ti dela samou radost koukam......... jj, furt něco likviduje. By mně zajímalo jestli jsou takový všecky nebo jenom ta naše? To je skoro denně něco rozbitýho či jinak poškozeného. Občas bych už nejraději vraždil A když ví, že něco "neudělala dobře"(rozuměj zničila), tak to zamaskuje a dělá jako že se nic nestalo a o ničem neví. Mimochodem tohleto lhaní se naučila ve školce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 mala princezna ti dela samou radost koukam......... jj, furt něco likviduje. By mně zajímalo jestli jsou takový všecky nebo jenom ta naše? To je skoro denně něco rozbitýho či jinak poškozeného. Občas bych už nejraději vraždil A když ví, že něco "neudělala dobře"(rozuměj zničila), tak to zamaskuje a dělá jako že se nic nestalo a o ničem neví. Mimochodem tohleto lhaní se naučila ve školce. Proto je lepší jít místo dělání dětí do kina třeba Neřikej, že u prcka nepřevažujou klady . Jinak školka zkazí každýho, třeba já se tam naučil s holkama hrát na doktora . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.