Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zdar, poslední dobou se tu u některých členů objevují v podpisu různé "postavičky", asi budete vědět, nač narážím. Jednak to při prohlížení zabere dost místa na stránce a taky mi to přijde dost nevkusné. Myslím si, že oproti jiným klubům atd. , si to tady drželo velmi slušnou úroveň, ale tohle tomu podle mě moc neprospívá. Asi si řeknete, že do toho nemám co kecat, vždyť ani nejsem členem, ale jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor. Dotčené jsem nechtěl nikterak urazit. Díky a mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Co ti vadi na mym Spidermanovi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Co ti vadi na mym Spidermanovi?? Mno, tvůj Spiderman mi nevkusný nepřijde. Spíše jsem narážel na žabáky-honibrky, na hulící víly, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Tak to pak jo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Jo taky se me to zda otravne. Nastesti pouzivam Firefox a Addblock, takze se toho zbavim na dve kliknuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 ten pilot s tenisovým loktem je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 kazdy uzivatel si muze podpisy ostatnich uzivatelu v prispevku vypnout a nebude ho to rusit )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 kazdy uzivatel si muze podpisy ostatnich uzivatelu v prispevku vypnout a nebude ho to rusit )) Supéééér....tak už jsem si to vypnul, já nevěděl, že to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 aka: To neuvidis meho Spidermana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 A to bude skoda, proto Martinuv Spiderman je machr v tanecnich kreacich... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Maverick: No si to schvalne nekdy zkus, to je hukot ten jeho tanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Kuwa, už vidím Martina jak na místní Díze. Ukazuje dívčinám, novou kreaci zvanou Spajdrmeňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Martin na "dyzy" nechodi Vim to, protoze ho znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Cemu se tlemis ty snipere?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Jen tak... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Martinoslav: No ja jsem na moderni tance drevo, priznavam se bez muceni (jo, latinskoamericky, to je jina... ), tak se do toho ani radsi poustet nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 mno, ja toho mam v podpisu docela dost, ale kazdy si muze navolit to co uvidi, tak ni problem.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Tobe ten podpis asi brzo zrusim, pac zastinuje myho Spidermana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 hehe...... ja bych vymyslel zas neco jineho........ na me si neprijdes......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Mě ten Spiderman přijde takovej nateplalej jak se vlní, ale proti gustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Vlni se jak ty, kdyz rano snidas 18 rohliku s medem Na zachode to pak musi byt rosamboooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Rosambo je neco jineho..........hrali to v South Parku............ ahra spocivala v kopani do kou*í............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Vlni se jak ty, kdyz rano snidas 18 rohliku s medem Na zachode to pak musi byt rosamboooo jím to s máslem, takže to jde jak po .... PS: ještě mi připomíná ranní rozcvičku Vladěny z VV1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ty voe tady je to samej Harapes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.