M4RT1N Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jo to mě taky napadlo,jenže za prvé nikde jsem je neviděl...za druhé černou perleť nemá skoro nikdo...a nechat si to přelakovat v servise to je šílenost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jo to mě taky napadlo,jenže za prvé nikde jsem je neviděl...za druhé černou perleť nemá skoro nikdo...a nechat si to přelakovat v servise to je šílenost!!! A proc jako?Kdyz mas kvalitniho lakyru tak za ten dil das 3jku...myslis si ze se schanej veci na auto podle barvy...?to kdybych takhle mel hledat tak bych se posral..dle me hledas problemy tak kde nejsou..preji at to zdarne vyresis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 kde hledam problemy...hold nemam proste zadne zname v okruho okolo aut...takze po navstevach autorizovanych servisu vim kolik chcou...ja tolik nemam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 odkad si ? jako dobrej lakyra se nekdy tezko hleda...ale jsou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ostrava mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 a co vlastne chces? preco tu stale places? nemas na nic peniaze, co cakas ze ti tu ludia poradia? venuju ti zadne dvere v ciernej metle na charitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 No tak ho nekamenujte, hledá prostě nejlevnější řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 děkuju....máš pravdu...lepší tady brečet než uvalit 3 výplaty za servis!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Předevčírem byl málem problém vyřešen!!! Zezadu do mě vletěl golf 3 vylezl jsem z auta a dveře vpohodě škoda...ale bezpečnost super,krom zničeného zadního nárazníku nic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 (editace) Předevčírem byl málem problém vyřešen!!! Zezadu do mě vletěl golf 3 vylezl jsem z auta a dveře vpohodě škoda...ale bezpečnost super,krom zničeného zadního nárazníku nic!!! Priste vic brzdi Editováno: 6. Duben 2006, autor: NoiseR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 asi jo sakra...a resime dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no ak si vazne svorc, moze z toho byt krasny poistny podvod. mas havarijnu poistku? budes to mat za spoluucast ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Havarijku mám,uz mozna i reseni tech dveri... Mistr od kamose rikal ze do tohlo navareneho plechu vyreze ctverecek...obrousi zakytuje a uvidime... az to bude...dam foto a info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 a vznikne z toho vtacia budka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 alespon budu prospesny svemu okoli akorat investice do zrni?....nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 M4RT1N - a čo takto zapustiť značku do nárazníka a potom to osvetlenie môže byť tiež zapustené. Nárazník sa dáva dole ľahko, takže môžeš kutiť do sýtosti. To osvetlenie by som vyriešim napríklad radom bielych LEDiek zapustených nad značkou. Ale aj ja zdieľam názor, že Fabia má originál zadok veľmi vydarený a je škoda ho nejako upravovať. Snáď len tie predfaceliftované zadné svetlá tam viacej pasujú. A ešte drobnosť, ako otváraš kufor, keď tam nemáš to tlačidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 já taky nemám tlačidlo a kufr mi jde otvírat -zázrak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 pomocí odskoku zevnitr a chycením zespoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ďakujem pekne strkať prsty medzi hranu kufra a nárazník.. A stále behať dopredu je dosť otrava. Otec má Classic a tam to inak než od sedadla nejde a je to otrava. Hlavne ak človek otvorí kufor a hneď zamkne auto, vyberie veci a zistí, že niečo mal nechať v kufri. Tak zase odomknúť auto ... Uznávam, s trojtlačidlovým DO a centrálom je to lepšie, ale keď je zima, cesty mokré a po kufri steká mazľavá špina to beztak nie je ktovie aká výhra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Uznávam, s trojtlačidlovým DO a centrálom je to lepšie, ale keď je zima, cesty mokré a po kufri steká mazľavá špina to beztak nie je ktovie aká výhra. No, ono to v zime neni na tom madle o moc lepsi nez na spodni hrane, rekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 pomocí odskoku zevnitr a chycením zespoda... hej ferdo to je jednoduche , naboural ti zadek.tak si udělej vyřez do naraznik plus světlo a ele a je to vyřešene dveře si nech.Sem od OV kdyby něco porádíme si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley-wrc Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 to o com sa bavite ??? ked si niekdo dokaze zavarit 5-dvere a spravit veci s tym suvisiace myslim ze osvetlit SPZ je uz to najmenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dveře mi udělali od kámoše ze servisu!Osvětlení jsem měl,ale jak na to neustále chlustala voda a okolní vlivy,neustále nesvítilo a po nárazu cigánsky osazeným golfem po osvětlení nezbylo nic!Tudíž jsem zapracoval a sehnal si celé páté dveře,jsou ovšem v zelené barvě,takže se musí přelakovat Kdo by chtěl...ty zavařené jsou na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 caute viem ze to sem asi nepatri ale nechcel som zakladat zbytocne novu temu chcem sa len spytat ci ziarovky na osvetlenie spz na fabia I su rovnake ako u octavie II resp ci to je ten isty tvar ziarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 na osvětlení je sulfitka, ale nepamatuju se jestli 5 nebo 10 W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.