Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Termín podzimního setkání, aneb rozlouceni se sezonou 2009

9.sraz SKODAHOME.cz

se bude konat

23.-25.10.2009

v tradičním prostředí TRIOCAMP Praha 8 - Dolní Chabry Ústecká ulice

Novinkou srazu bude:

Škoda tour 2009

MINI ORIENTAČNÍ SOUTĚŽ podle šipkového itineráře.

Opět je to setkání více o pokecu, než o naleštěných autech.

Ale již nyní mohu prozradit, že sraz se ponese ve stejném duchu jako vloni a bude opět rozdáno 77 plaket pro auta Škoda a VW koncern.

MAPA pro lepší orientaci

----------------

fotogalerie z akce zde: http://gallery.skodahome.cz/9-sraz-skodahome-cz-g100

----------------

Naštěstí jsem ještě neobjednal chatku.

I když toto datum je pro mě dost na hov.o :feve:

• Autor

Máco, vím, že jsem Tě posunutím termínu nepotěšil, ale vše jsem hodně zvažoval a jinak to opravdu nešlo.

Njn Libore,tak se uvidíme až na jarních Chabrech ;)

Poprvé vynechám :feve:

Upraveno od maca

Proč nový termín? Chtěl jsem přijet jen tak na čumendu.......a aby už nebyl pomalu sních :)

Loni to bylo také ke konci října a jediný jsem měl zimní kola :)

• Autor

Termín jsem posunul ne vlastním rozmarem a hlavně tento sraz je o lidech, a auta hrají až druhé housle. Pro prvních 77 bude připraveny upominkové plakety :palec2:

A Máco, třeba se objevíš, nebudeme předbíhat :palec2:

• 3 týdny později...
Termín jsem posunul ne vlastním rozmarem a hlavně tento sraz je o lidech, a auta hrají až druhé housle. Pro prvních 77 bude připraveny upominkové plakety :palec2:

A Máco, třeba se objevíš, nebudeme předbíhat :palec2:

v té době asi bude auto už zazimované...bude hodně vadit kdybych se dostavil, ale s druhým autem (není to škodovka)???

Loni to bylo také ke konci října a jediný jsem měl zimní kola :)

myslim že se pletete pane kolego ;) minimálně já sem měl taky zimní ;)

a letos se uvidí..

• Autor
v té době asi bude auto už zazimované...bude hodně vadit kdybych se dostavil, ale s druhým autem (není to škodovka)???

Můžeš přijet čím chceš, ale plakety dostanou pouze účastníci se škodovkou a VW koncern. Jinak tento sraz je hlavně o pokecu a takové zakončení sezony 2009. Ale myslím si, že pokud nebude sníh, tak by ta tvá Fabča byla ozdobou srazu.

chtěl bych dorazit, ale uvidíme, je to přece jen ještě daleko

maco ty by jsi mohl přijet Octou, abych se podíval jak je dělaná dvojitá podlaha

že bych tam zajel oslavit narozky? mno uvidíme.... :)

že bych tam zajel oslavit narozky? mno uvidíme.... :)

Asi taky pojedu a asi taky oslavim narozky. Tak můžem slavit spolu, co ty na to?

pešír: seš si ale vědom toho, že to bude na transplantaci jater? :D jestli jo, rád s tebou zapiju :D

mole.first: Já moc pít nemůžu kvůli ledvině, ale mám dvě, takže asi pít budem. A budu pít asi jen český pití :D ruský nebo ukrajinský vodky by mi asi dobře neudělaly :_icon_smich2:

myslim že se pletete pane kolego ;) minimálně já sem měl taky zimní ;)

a letos se uvidí..

ok na tebe jsem zapoměl pane kolego,ale mě to bylo nejvíc vyčítáno proč nema speedliny :)

chtěl bych dorazit, ale uvidíme, je to přece jen ještě daleko

maco ty by jsi mohl přijet Octou, abych se podíval jak je dělaná dvojitá podlaha

rád bych dorazil,ale asi budu v porodnici ;)

vypadá to že taky dorazím, pač mám zrovna 24.10 narozky, tak se to pořádně oslaví. To zase bude v aleji :ble :ble :ble

Můžeš přijet čím chceš, ale plakety dostanou pouze účastníci se škodovkou a VW koncern. Jinak tento sraz je hlavně o pokecu a takové zakončení sezony 2009. Ale myslím si, že pokud nebude sníh, tak by ta tvá Fabča byla ozdobou srazu.

uvidím jak to bude a opravdu co se týče sněhu tak to je taky nejistá věc ;-) jde mi opravdu hlavně o ten pokec a pozeptat se na pár věcí ohledně úprav na čem bych se mohl spálit, popř. si něco nechat doporučit ;-)

tak hodíš na zimáky a přijedeš s fábulí..

tak hodíš na zimáky a přijedeš s fábulí..

:D :D už sháním zimáky s rozměrem 205/35/19 ;-)

• 2 týdny později...

moc daleko..bych se ztratil...nepočítejte se mnou :D

:D :D už sháním zimáky s rozměrem 205/35/19 ;-)

tak nemusíš dávat 19ky.. když máš vzduch tak si to nafoukneš jak potřebuješ.. ;-)

tak nemusíš dávat 19ky.. když máš vzduch tak si to nafoukneš jak potřebuješ.. ;-)

to je pravda...ale když ono to vypadá hezky :D

zdravím kamarádi.Dorazím zas páč loni se mě v chabrech líbylo a věřím,že i zbytek superbů dorazí taky.Jinak se zimákama to je v poho,sundám je z půdy a obuju.jezdím se supem celou zimu.Zas tolik peněz nemám,abych měl supa jen do hezkýho počasí. kol5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.