Olin Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Termín podzimního setkání, aneb rozlouceni se sezonou 2009 9.sraz SKODAHOME.cz se bude konat 23.-25.10.2009 v tradičním prostředí TRIOCAMP Praha 8 - Dolní Chabry Ústecká ulice Novinkou srazu bude: Škoda tour 2009 MINI ORIENTAČNÍ SOUTĚŽ podle šipkového itineráře. Opět je to setkání více o pokecu, než o naleštěných autech. Ale již nyní mohu prozradit, že sraz se ponese ve stejném duchu jako vloni a bude opět rozdáno 77 plaket pro auta Škoda a VW koncern. MAPA pro lepší orientaci ---------------- fotogalerie z akce zde: http://gallery.skodahome.cz/9-sraz-skodahome-cz-g100 ---------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Naštěstí jsem ještě neobjednal chatku. I když toto datum je pro mě dost na hov.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Máco, vím, že jsem Tě posunutím termínu nepotěšil, ale vše jsem hodně zvažoval a jinak to opravdu nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) Njn Libore,tak se uvidíme až na jarních Chabrech Poprvé vynechám Editováno: 19. Červenec 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Proč nový termín? Chtěl jsem přijet jen tak na čumendu.......a aby už nebyl pomalu sních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Loni to bylo také ke konci října a jediný jsem měl zimní kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Termín jsem posunul ne vlastním rozmarem a hlavně tento sraz je o lidech, a auta hrají až druhé housle. Pro prvních 77 bude připraveny upominkové plakety A Máco, třeba se objevíš, nebudeme předbíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Termín jsem posunul ne vlastním rozmarem a hlavně tento sraz je o lidech, a auta hrají až druhé housle. Pro prvních 77 bude připraveny upominkové plakety A Máco, třeba se objevíš, nebudeme předbíhat v té době asi bude auto už zazimované...bude hodně vadit kdybych se dostavil, ale s druhým autem (není to škodovka)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Loni to bylo také ke konci října a jediný jsem měl zimní kola myslim že se pletete pane kolego minimálně já sem měl taky zimní a letos se uvidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 v té době asi bude auto už zazimované...bude hodně vadit kdybych se dostavil, ale s druhým autem (není to škodovka)??? Můžeš přijet čím chceš, ale plakety dostanou pouze účastníci se škodovkou a VW koncern. Jinak tento sraz je hlavně o pokecu a takové zakončení sezony 2009. Ale myslím si, že pokud nebude sníh, tak by ta tvá Fabča byla ozdobou srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 chtěl bych dorazit, ale uvidíme, je to přece jen ještě daleko maco ty by jsi mohl přijet Octou, abych se podíval jak je dělaná dvojitá podlaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 že bych tam zajel oslavit narozky? mno uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 že bych tam zajel oslavit narozky? mno uvidíme.... Asi taky pojedu a asi taky oslavim narozky. Tak můžem slavit spolu, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 pešír: seš si ale vědom toho, že to bude na transplantaci jater? jestli jo, rád s tebou zapiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 mole.first: Já moc pít nemůžu kvůli ledvině, ale mám dvě, takže asi pít budem. A budu pít asi jen český pití ruský nebo ukrajinský vodky by mi asi dobře neudělaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 myslim že se pletete pane kolego minimálně já sem měl taky zimní a letos se uvidí.. ok na tebe jsem zapoměl pane kolego,ale mě to bylo nejvíc vyčítáno proč nema speedliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 chtěl bych dorazit, ale uvidíme, je to přece jen ještě dalekomaco ty by jsi mohl přijet Octou, abych se podíval jak je dělaná dvojitá podlaha rád bych dorazil,ale asi budu v porodnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 vypadá to že taky dorazím, pač mám zrovna 24.10 narozky, tak se to pořádně oslaví. To zase bude v aleji :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Můžeš přijet čím chceš, ale plakety dostanou pouze účastníci se škodovkou a VW koncern. Jinak tento sraz je hlavně o pokecu a takové zakončení sezony 2009. Ale myslím si, že pokud nebude sníh, tak by ta tvá Fabča byla ozdobou srazu. uvidím jak to bude a opravdu co se týče sněhu tak to je taky nejistá věc ;-) jde mi opravdu hlavně o ten pokec a pozeptat se na pár věcí ohledně úprav na čem bych se mohl spálit, popř. si něco nechat doporučit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak hodíš na zimáky a přijedeš s fábulí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak hodíš na zimáky a přijedeš s fábulí.. :D už sháním zimáky s rozměrem 205/35/19 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 moc daleko..bych se ztratil...nepočítejte se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 :D už sháním zimáky s rozměrem 205/35/19 ;-) tak nemusíš dávat 19ky.. když máš vzduch tak si to nafoukneš jak potřebuješ.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 tak nemusíš dávat 19ky.. když máš vzduch tak si to nafoukneš jak potřebuješ.. ;-) to je pravda...ale když ono to vypadá hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 zdravím kamarádi.Dorazím zas páč loni se mě v chabrech líbylo a věřím,že i zbytek superbů dorazí taky.Jinak se zimákama to je v poho,sundám je z půdy a obuju.jezdím se supem celou zimu.Zas tolik peněz nemám,abych měl supa jen do hezkýho počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.