Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jakto že musim bejt majitelem škodofky?? nebo to jenom jako kuli těm plaketkám? sem nepochopil..

no proto :)

a to dostane 77 lidí, který přijedou už v pátek? jestli jo tak to bude nefér, oproti těm, který můžou až v sobotu :) (nemyslim to ve špatnym) já totiž můžu až v sobotu

Chtěl bych poprosit toho, kdo tam bude za EDT první (vypadá to na pešíra nebo krtky) aby zabral místo pro ostatní. Budeme potřebovat místo pro pět-šest aut. Přivezu vlajku :)

• Autor
a to dostane 77 lidí, který přijedou už v pátek? jestli jo tak to bude nefér, oproti těm, který můžou až v sobotu :) (nemyslim to ve špatnym) já totiž můžu až v sobotu

Myslím, že v pátek nepřijede 77 aut, takže na sobotní zbude dost plaket a můsim říci, že jsou mnohem hezčí než ty loňské :palec2: a už je mám doma.

tak to já se na ně přijedu podívat v pátek, protože v sobotu budu v práci, tak abych se aspoň malinko pokochal :-))

tak to musím dorazit v sobotu ráno, aby se na mě taky dostalo. :)

já taky dorazim v so ráno, aspoň doufám, protože teď mi do toho vlítla nepříjemná věc. Mno uvidíme. ale nějak to vymyslim. ;)

Co znamená v sobotu ráno ? :-) 7,8,9,10 ?

ráno? přece mezi 7 až 10 hodinou ;)

Tak to tam budu jak na koni hlavne at nenapadne snih ;)

hmm... už padá...

Oline, co takhle soutěž ve stavění a tunění sněhuláků? :)

Chtěl bych poprosit toho, kdo tam bude za EDT první (vypadá to na pešíra nebo krtky) aby zabral místo pro ostatní. Budeme potřebovat místo pro pět-šest aut. Přivezu vlajku :)

Doufám že počítáš i nás :)

No jasně :) Vy, já, pešír, foromen, mira a krtci :) aha, tak ještě asi hrábě, jestli dorazí, to by bylo sedm :)

• Autor
Oline, co takhle soutěž ve stavění a tunění sněhuláků? :)

Tak vem od Vás něco sněhu :smich: a já vyhlásím soutěž o nejnatuněnějšího huhuláka

tak tp tady na severu máme dost sněhu, ale leze to naštěstí dolu.

Míra to vzdává....bude po noční a pojede na noční znova...myslel jsem že vyjednám volno a nejde to:-(

tak tp tady na severu máme dost sněhu, ale leze to naštěstí dolu.

z jakýho seš severu? tady je furt vánice jak prase :( dolu to lezlo asi 20 minut před pátou a teď zase blbí

příští čt už se má ale oteplit na 15st prej ;)

z jakýho seš severu? tady je furt vánice jak prase :( dolu to lezlo asi 20 minut před pátou a teď zase blbí

příští čt už se má ale oteplit na 15st prej ;)

Frádlant liberecko tady padá všechno (sníh, větve, stromi, lidi...)

ale je porád kolem 0°C takže to průběžně taje

Kdo by jel z Boleslavi?? Navrhuji termín odjezdu v sobotu v 8:30 a sraz třeba zde

zatím já a Fanouš

Upraveno od piskot

Chatku už mám :palec2:

My přijedeme v sobotu dopo, ale pak jdeme s Romčou do Prahy na památky a pak hurá zpátky do campu ...

chatu rušim kvůli počasí, ale přijedem v sobotu. hold nebudu pít, ale co se dá dělat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.