Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Lukyn pry nemuze z rodinnych duvodu A Stando prijedes tam zitra teda v kolik, kdyz musis do prace zitra teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 díky Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 jj, už mi psal Tome počítám, že mezi 14-15 tam přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Ok, ja prijedu rano a budu do vecera, tak se urcite uvidime a hodime rec i kolem chipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Dobré ráno, pravě jsem se probudil a venku je 7,5 stupně a svítí sluníčko A něco k namlsání aut, která se mají v chabrech objevit: ještě jedno se objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Cleni jsou pocitani clenove fora skodahome ? Nebo musim bejt na clubu sh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 volal jsem do chaber a bílej mrdovej kombík (asi poslední co dnes přijel) má číslo 11 zítra kolem 10:45 jsme tam s Cvrčkem jako na koni. Krumpl bude bezpečně nejšpinavější auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 taky dorazim v poledních hodinách Mates: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ač to včera bylo náročné, kdo zná Klácu dá mi za pravdu, tak již jsem fit a pomalu vyjíždím směr kemp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ač to včera bylo náročné, kdo zná Klácu dá mi za pravdu, tak již jsem fit a pomalu vyjíždím směr kemp já jsem raději odjel se Žralokem včas v 9.oo hod jsme tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Kuci pocasi je ok ? Tomasku-my to mame 130km tk sem zvedavej kdo bude spinavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 já to mám asi 50, lae špinavější to mám já, celej tejden jezdím cestama co zemědělci na pole. v 1O:oo vyrážíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Fotky ode mě.. ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak jsem doma a neptejte se jak vypadám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 report s linkem na galerku také zde: http://www.tuningy.com/index.php?a=297 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak srázek byl opravdu super, taky nahodím foto, ale ted nevim do jake sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Sem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak srázek byl opravdu super, taky nahodím foto, ale ted nevim do jake sekce a nebo to dej třeba na rajče a sem dej odkaz. Je to jen na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tímto chci poděkovat Liborovi za pěkné ukončení sezony a již se těším na květen 2010! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak nejake vyber fotek ode me (zbytek se pokusim dodat) nejsem zadny fotograf, tak se omlouvam za kvalitu Jinak urcite vsichni si vzpomenete ta jednoho opereneho clena ktery nas tam doporvazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Pěknej sraz jsem moc rád, že jsem nakonec dorazil. Jen moje ruce jsou dneska uplně rozmačkaný od berlí a levá nova boli. Těšim se na dalši sraz. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Next photos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Taky se tesim na dalsi srazik a pocasi nam i docela vyslo, kdyz vezmeme v potaz jaky byl hnus pocasi v predchozich dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Prej bylo dost malá učast To je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 No já bych řekl, že to byl podzimní standart a areál mi něpřipadal nikterak prázdný. Všech 77 plaketek bylo rozdáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.