kláca Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 jakto že musim bejt majitelem škodofky?? nebo to jenom jako kuli těm plaketkám? sem nepochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 neboj i VW koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 no proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a to dostane 77 lidí, který přijedou už v pátek? jestli jo tak to bude nefér, oproti těm, který můžou až v sobotu (nemyslim to ve špatnym) já totiž můžu až v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Chtěl bych poprosit toho, kdo tam bude za EDT první (vypadá to na pešíra nebo krtky) aby zabral místo pro ostatní. Budeme potřebovat místo pro pět-šest aut. Přivezu vlajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a to dostane 77 lidí, který přijedou už v pátek? jestli jo tak to bude nefér, oproti těm, který můžou až v sobotu (nemyslim to ve špatnym) já totiž můžu až v sobotu Myslím, že v pátek nepřijede 77 aut, takže na sobotní zbude dost plaket a můsim říci, že jsou mnohem hezčí než ty loňské a už je mám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak to já se na ně přijedu podívat v pátek, protože v sobotu budu v práci, tak abych se aspoň malinko pokochal :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak to musím dorazit v sobotu ráno, aby se na mě taky dostalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já taky dorazim v so ráno, aspoň doufám, protože teď mi do toho vlítla nepříjemná věc. Mno uvidíme. ale nějak to vymyslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Co znamená v sobotu ráno ? :-) 7,8,9,10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ráno? přece mezi 7 až 10 hodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 v sobotu se brána otevírá v 8,00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak to tam budu jak na koni hlavne at nenapadne snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 hmm... už padá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Oline, co takhle soutěž ve stavění a tunění sněhuláků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Chtěl bych poprosit toho, kdo tam bude za EDT první (vypadá to na pešíra nebo krtky) aby zabral místo pro ostatní. Budeme potřebovat místo pro pět-šest aut. Přivezu vlajku Doufám že počítáš i nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 No jasně Vy, já, pešír, foromen, mira a krtci aha, tak ještě asi hrábě, jestli dorazí, to by bylo sedm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Oline, co takhle soutěž ve stavění a tunění sněhuláků? Tak vem od Vás něco sněhu a já vyhlásím soutěž o nejnatuněnějšího huhuláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak tp tady na severu máme dost sněhu, ale leze to naštěstí dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Míra to vzdává....bude po noční a pojede na noční znova...myslel jsem že vyjednám volno a nejde to:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak tp tady na severu máme dost sněhu, ale leze to naštěstí dolu. z jakýho seš severu? tady je furt vánice jak prase dolu to lezlo asi 20 minut před pátou a teď zase blbí příští čt už se má ale oteplit na 15st prej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 z jakýho seš severu? tady je furt vánice jak prase dolu to lezlo asi 20 minut před pátou a teď zase blbípříští čt už se má ale oteplit na 15st prej Frádlant liberecko tady padá všechno (sníh, větve, stromi, lidi...) ale je porád kolem 0°C takže to průběžně taje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Kdo by jel z Boleslavi?? Navrhuji termín odjezdu v sobotu v 8:30 a sraz třeba zde zatím já a Fanouš Editováno: 17. Říjen 2009, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Chatku už mám My přijedeme v sobotu dopo, ale pak jdeme s Romčou do Prahy na památky a pak hurá zpátky do campu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 chatu rušim kvůli počasí, ale přijedem v sobotu. hold nebudu pít, ale co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.