Crake Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tohle jsem ted videl z kancelare... Z prvopocatku jsem si myslel ze fotim octavii, ale az na monitoru jsem zjistil ze je to pasik... Tedy jako maskovani dobry... Je to z vetsi dalky, tak sorry za kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 a me vubec neva takle cerny strechy :-) ma to i jedna fabka preci ale jinak me tenhle pasik moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Popravde, co jsem to videl, tak mne ta strecha zmatla a fakt jsem si myslel ze je to O I. ale az pri pohledu na pc, jsem si toho vsimnul... Mel ciry svetla, tak to ten dojem jeste podporilo... Ta strecha mi prijde zajimava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ta cerna strecha je dobra, navozuje dojem ,ze se jedna o kabrio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Mě se to nějak nelíbí - hlavně to křídlo se podle mě na passata vůbec nehodí. Stejně tak ty výdechy na kapotě. Jinak ta černá střecha by možná nemusela vypadat špatně, kdyby to měl udělaný komplet i okolo čelního skla. Takhle si, jak říká Jeff, hraje na cabrio a to se mi nelíbí (nemám moc rád, když si něco hraje na něco co není). Podle si majitel na tento druh tuningu vybral špatné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 V realu to neni zase tak strasny.Docela casto stava bud na Vaclavaku,nebo ve Francouzsky.Nez by to byl nejakej uchvatnej a hustej tuning,tak je to spis zajimavy.Je fakt,ze takovyho pasika jen tak videt neni.Pamatuju ho jeste s bilou strechou a myslim,ze takhle je to lepsi...Jinak jsou na nem treba bile lakovany kola a nektry casti,jako terba paprsky ma rozlesteny...je to fakt napadity a celkem zajimavy a co ho obcas vidam tak to vypada i kvalitne zpracovany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak jsem to myslel... jako zajimavost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Nebránil bych se tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 No prace je to zajimava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 dobrej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.