Duben 21, 201015 r Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas
Duben 25, 201015 r Autor Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas nazdar , to aj mne robilo , ktorý konektor si to rešil ?
Duben 25, 201015 r Autor Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas nazdar , to aj mne robilo , ktorý konektor si to rešil ?
Červenec 26, 201411 r melman154 je pan! skvele jednoducho napisane ako zapojit, mas moju vdaku! uz som prekopac cely net aby som nasiel navod ako to zapojit, ale takto este aj s fotkami som to nenasiel, este raz dakujem (aj ked si to pisal niekomu inemu)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.