chippak Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas nazdar , to aj mne robilo , ktorý konektor si to rešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Nazdar kolegove octaviusové :-), tak autoalarm mam zapojen, byl to boj trochu, bo mi nefachcilo zamykani ale jen odemykani, pozdeji jsem zjistil ze byl problem v konektoru vedoucim vodice od 5tych dveri. Nicmene, kam pripojit to dovirani oken? Jaksi z toho nejsu uplne moudrej... dik za requesty :-) Petas nazdar , to aj mne robilo , ktorý konektor si to rešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zila23 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Taky by mě zajimalo kam přpojit to dovírání oken? Diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurwinekk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Servus mám ten samý problém jaký konektor od pátých dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.a.s Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 melman154 je pan! skvele jednoducho napisane ako zapojit, mas moju vdaku! uz som prekopac cely net aby som nasiel navod ako to zapojit, ale takto este aj s fotkami som to nenasiel, este raz dakujem (aj ked si to pisal niekomu inemu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.