Publikováno Duben 4, 200619 r Jak z toho vypáčit tu vložku zámku? Koupil jsem si novou skříňku a rád bych do ní zamontoval původní vložku zámku, mám použít sílu a když to nepůjde tak ještě větší sílu?
Duben 4, 200619 r Nějak to tam musí ve výrobě dostat, ne? Ale to je věc, která by se neměla pokazit, takže to bude asi konstrukční jednosměrka. Neposlouží-li obě tebou navrhované síly, použij sílu hovadskou.
Duben 5, 200619 r Jak z toho vypáčit tu vložku zámku? Koupil jsem si novou skříňku a rád bych do ní zamontoval původní vložku zámku, mám použít sílu a když to nepůjde tak ještě větší sílu? zamkni, nech v tom klíček a zezadu vytlač a je to až to budeš dávat do nového tak obrácený postup
Duben 5, 200619 r Jak píše Showman,ale otočí se myslím jen 45 stupňů já o 90, o 45 jsem nezkoušel teď mě trklo že musím na poštu
Duben 5, 200619 r Autor Díky, večer to doma zkusím. Mezitím si seženu velký šroubovák a ještě větší kladivo, to pro případ nouze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.