Speedy20V Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Jak z toho vypáčit tu vložku zámku? Koupil jsem si novou skříňku a rád bych do ní zamontoval původní vložku zámku, mám použít sílu a když to nepůjde tak ještě větší sílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Nějak to tam musí ve výrobě dostat, ne? Ale to je věc, která by se neměla pokazit, takže to bude asi konstrukční jednosměrka. Neposlouží-li obě tebou navrhované síly, použij sílu hovadskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jak z toho vypáčit tu vložku zámku? Koupil jsem si novou skříňku a rád bych do ní zamontoval původní vložku zámku, mám použít sílu a když to nepůjde tak ještě větší sílu? zamkni, nech v tom klíček a zezadu vytlač a je to až to budeš dávat do nového tak obrácený postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jak píše Showman,ale otočí se myslím jen 45 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jak píše Showman,ale otočí se myslím jen 45 stupňů já o 90, o 45 jsem nezkoušel teď mě trklo že musím na poštu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Díky, večer to doma zkusím. Mezitím si seženu velký šroubovák a ještě větší kladivo, to pro případ nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 : a jaka evidovana sila nejvetsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.