pelikanbart Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Poraďte, prosím, čím znovu přilepit boční ochranné lišty. Mám je na autě asi 2 roky a po stranách se mi začaly odlepovat. Doufám, že mi někdo poradíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 strhnou celé , pořádně očisti a odmastit a nalepit znovu kvalitní oboustranou lepící páskou.....nebo lepidlem......mluvím ale např. o značce...Pattex..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelikanbart Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 strhnou celé , pořádně očisti a odmastit a nalepit znovu kvalitní oboustranou lepící páskou.....nebo lepidlem......mluvím ale např. o značce...Pattex..... Tak dík, zkusím to lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 dle informací mého dvorního mechanika (klempíře) znovu přilepované ochranné lišty stejně po čas odpadnou (pásku nepřichytne k liště). Nejlepší je prý koupit rovnou nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Lišty jsem lepil tatíkovi minulý rok na Felicii a to lepidlem, které se používá na lepení (montáž) autoskel. Pořádně očistit, odmastit, nalepit lišty, přelepit nějakou páskou a nechat 8h v suchu. Drží to jako čert Předtím jsem zkoušel tenkou oboustranou lepenku, vydrželo to cca 14dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.