Publikováno Srpen 10, 200916 r Zdravím, zhruba před 2 měsíci se mi rozsvítila kontrolka EOBD. Diagnostika hlásí příliš vysokou teplotu paliva - senzor A. Čidlo teploty paliva jsem už vyměnil, ale kontrolka se po zhruba 100km opět rozsvítila (problém je stejný). Za jízdy nepociťuju ztrátu výkonu, nebo zvýšení spotřeby (5,5 l/100km). Kontrolka občas na pár dní zhasne a potom se zase rozsvítí. Najeto 140 000km r.v. 11/2004, motor 1,9 TDI BJB. Nevíte co by to mohlo být? Předem díky za odpověď
Srpen 10, 200916 r A co ten chladič nafty co je zespod auta(pod spolujezdcem)?...nemáš ho zahňácanej třeba od bláta apod.?...
Srpen 10, 200916 r Autor To mě nenapadlo, zkusím v týdnu dát auto na zvedák a omrknout to. Moc tomu ale nevěřím, protože mimo asfalt s autem nezajedu, tak se to nemá kde zapráskat. Na druhou stranu to začalo svítit, až když se venku oteplilo, tak by to ten chladič mohl být.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.