Publikováno Srpen 12, 200916 r Zdravim, vcera mi menili nadrz po 10 letech a dali mi ji jen do roku 2018 misto 2019 s tim, ze na sklade novejsi neni a ani nebude. Nestalo se Vam neco podobneho? Je to tak v poradku? Diky za odpoved.
Srpen 12, 200916 r To není v pořádku ! dali ti doufám slevu ? já jsem měla favorita na plyn a loni v listopadu jsem měnila nádrž. Stála 8500,- i s montáží a když jsem si jela pro auto byl tam nějaký pán a stejná situace že mají už jen rok staré na skladě a dali mu ji za 7tis i s montáží...
Srpen 12, 200916 r Vidím, že se musím ještě učit... my měníme nádrž, ventil, práce za 5500,- , toroid za 6500,- . Taky se nám stává, že mi dodavatel dodá nádž na výměnu staršího data, ale spíš jen o měsíce, ne o rok, je to tím, že např. naše dovozová firma musí dnes nahlásit v Itálii kolik a jaké nádrže odebere v lednu- březnu příštího roku, podle toho je vyrobí, a kdo z nás ví, jaký zájem o plyn bude na jaře příštího roku... je to problém a pak se stává, že něco zůstává ve skladech, to není omluva, to jsem jen chtěl vysvětlit, jak to funguje...
Srpen 12, 200916 r nevím,v Praze jsem levnější nenašla,nabízeli levněji ale to nebyla ta místo rezervy,já jsem chtěla mít alespon trochu místa v kufru :-) Navíc tady do toho servisu jsem jezdila s plynem po celých 6 let co to auto mám,nebo měla jsem a kolikrát po mě ani nechtěli peníze za seřízení a pod.. jsem tam spokojená :-)
Srpen 12, 200916 r Autor Vidím, že se musím ještě učit... my měníme nádrž, ventil, práce za 5500,- , toroid za 6500,- . Taky se nám stává, že mi dodavatel dodá nádž na výměnu staršího data, ale spíš jen o měsíce, ne o rok, je to tím, že např. naše dovozová firma musí dnes nahlásit v Itálii kolik a jaké nádrže odebere v lednu- březnu příštího roku, podle toho je vyrobí, a kdo z nás ví, jaký zájem o plyn bude na jaře příštího roku... je to problém a pak se stává, že něco zůstává ve skladech, to není omluva, to jsem jen chtěl vysvětlit, jak to funguje... Tak toto bylo na Kladne a vymena stala 6800,- vcetne revize a LPG za cca 100,-. Dnes jsem to tam byl reklamovat. Pry jine nadrze nejsou na sklade, ale pocitaji se mnou, ze az bude novejsi, tak mi ji nechaji. Jinak tato co jsem dostal je z 06/2008, takze 14 mesicu stara. Myslim, ze se da tolerovat tak do 6 mesicu. Upraveno Srpen 12, 200916 r od wildcat
Srpen 29, 200916 r A jak je to když má nádrž platnost řekněme do roku 2010 a v roce 2009 musím na stk.Projdu a nebo musím nucenou výměnou zkrátit životnost nádrže o 1 rok?Zajímá je,že nádrž nebude platná po celou dobu platnosti stk?
Říjen 9, 200915 r Omezuje skončení platnosti nádrže LPG nějakým způsobem platnost TP na STK? Platnost TP se neomezuje. (Je-li nádrž platná ke dni TP (byť i jen jeden den), tak máte správně dostat TP plnohodnotnou. On technik podle zákona nemá právo ji jakkoli zkracovat, byť se tady takové názory čas od času odněkud objeví. Ing. Pavel Štěrba, TUV-SUD Praha). http://www.lpg.cz/dotazy/dotazy.php
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.