Kevvin Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 (editace) Dokáže někdo podle fota posoudit, zda je držák a táhlo takhle origo nebo jinak? popř jak správně, díky foceno na zvednutém voze Editováno: 12. Srpen 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 podle mě je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Zde je z ETKY. Podle mě to máš originál (žádné samo domo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 origo to podle mě je taky, jde mi spíš o tvar tyčky a plechoveho držáku, či není zvohlej ... thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Je to v pohodě... Já to tak mám taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 to Řehoř. Ten držák máš nějak moc čistej.... To je dodělávané, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Jo, dodělávané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Řehoř ... zeptám se na ten stabilizátor, já mám uchyceni na tlumič a ty dolu na rameno. Podle čeho se to tak dělalo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jo, tak to nevím... Koukal jsem do ETKY a ten napojený na rameno má průměr 23mm a ten, co se napojuje na tlumič má 19mm. Tak si myslím, že to bude asi podle motorizace, tedy podle váhy předku. Ale seriózně na to odpovědět neumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.