soused.m Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zdravim vsechny, muj dotaz se tyka automatickeho zavreni oken pri zamceni DO alarmu. U kazdeho alarmu je vystup na automaticke zavreni oken. Prosim poradte kam zapojit vystup z alarmu do octavie 1999 1,6 74kW je to ta verze s vrskem palubky cernym a spodkem a dvermi sedivim. Mam v aute origo DO v klicku. Klicek je na obrazku. Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Musíš mít dojezd oken při podržení klíče v zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 (editace) Jasne to mam, jinak na strankach jablotronu jsem se dozvedel z montazniho navodu do octavky ze staci prodlouzit zamykaci impuls a auto si pak mysli ze drzim klicek v zamykaci poloze a dotahne okna...teda aspon tak jsem to pochopil:-) Editováno: 29. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri62 Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 A me to tak na F1 i funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 (editace) Tak jsem to ochopil spravne, to jsem rad:-) Editováno: 29. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Zdravim, koupil jsem tenhle autoalarm http://www.deramax.cz/autoalarm-s-dalkovym-ovladanim/d-71438/ na octavii 1,6 55kw 1997 s centrálem bez DO, nevíte o někom, kdo by mi to namontoval v Jižních čechách? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) stačí si to povolit v komfortce (řj) pak podržíš klíč na zamyk..a dotáhnou se okna myslím že od 2001 je to v základní verzi jen to povolit vagem či -- http://www.motordiag.cz/mkm/index.php Editováno: 3. Duben 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.