acek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Dnes v noci v Liberci Vratislavicích ze zahrady od rodinného domu mi někdo ukradnul rezervu z OII i s teleskopickým klíčem na kola.Zajímavý je že ho nic jinýho nezajímalo měl jsem v autě doklady peněženku navigaci trinax a přenosnou navi co používám do náklaďáku. Tak tý svini přeju ať mu to jeho auto taky vybere aby věděl jaký to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Acek: velmi velmi zajímavé.. Mě vzali naprosto to samé Asi se kradou rezervy s tím prostředkem nebo co.. Stálo mě to 1000Kč (což je výborná cena mezi náma..) v servisu asi 2500.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petao Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Mne to samy,beroun,bocni ulice z namesti,Fabka,zamek cista prace - rozlomenej uvnitr,absolutne neposkozenej zvenci.Vzali jen rezervu + lano,trojuhelnik,lekarna,zarovky. Auto bylo tri tydny stare,autoradio je nezajimalo!!! Jeste prohledali palubovku,ale tam bylo hovno. Kamerovej system nic nevidel,nikoho nenasli,ale velkej dik patri prodejci skoda v beroune,za tri a pul kila mi technik sestavil novou vlozku zamku podle klice a jeste ji i namontoval. Jeste mi rekl,budte rad,byl to profik...to samy rikali i policajti-zadny jiny poskozeni,ani lak,paceni nebo rozbity okynko.Tu noc,byla poskozena stejne jeste jedna skodovka,ale hur dopadl manik s peugeotem sestkovym.Mrdly okno,zkurvenej zamek a probodlej displej autoradia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.