Ghostbuster Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Veď pri samotnom videu máš napísané: " Pro další info mi neváhejte napsat aloeverajuice@seznam.cz" Tak mu skús napísať 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemanek87 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 no to jsem zkoušel mu napsat, ale bez odpovědi, stěžují si i lidé v komentářích, že nedostali odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemanek87 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Ale asi to nebude tak složité. Myslím, že stačí koupit toto: http://www.tme.eu/cz/details/mm-mfd/adaptery-pro-navigaci/# a toto: http://www.hamletovygumy.cz/80239-usb-multimedialni-prehravac/d-93191/ měl bych otázky k prvnímu odkazu, ty dráty co jsou vidět na obrázku slouží k čemu? Je ten převodník napájenej z navigace, nebo tam je napájecí kabel, třeba do zapalovače? A taky by mě zajímala jiná věc trochu od tématu, Když mám v autě více elektrických "spotřebičů" (media player, nabíječka mobilu..., prostě všeho co se strká do zapalovače) , existuje nějaká možnost je napojit nějak elegantně na přímo ? aby mi z každého zapalovače nečuměl adaptér a neměl auto plné kabelů.... (Snad je ta otázka srozumitelná , píšu jak tatar ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Já to třeba vyřešil takto: Napojeno přímo na svorkovnice pod volantem na spínané napájení a rozbočovač schován nad pojistky U mě kabely ke kameře a antiradaru schované, nic nikde netrčí a neruší. K rozbočovači se dostanu jednoduše odklopením krytu pojistek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) K první otázce:volné konce kabelů na prvním obrázku slouží k napájení, tedy kostra (černý), žlutý (stálé plus), červený (spínané minus) Zpravidla se přidělají přímo k ISO konektoru. Ovšem ty dodané rychlospojky rychle vyhodit do koše, vzít pájku a pěkně přiletovat V tomto adaptéru se mi líbí dodaný spínač Editováno: 17. Březen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ahoj, mam dotaz na tento vyrobek: http://www.revilohifi.cz/handsfree/handsfree-sady/dension-gateway-lite3-bt-hf-sada-iphone-ipod-usb-vstup-skoda-240102gb3sk1.html Libi se mi u nej moznost pripojit jak USB, iPod, tak i to BT handsfree. Mam k tomu dva dotazy: 1. Pisou tam, ze se to chvoa stejne jako changer, tj. ze mam na vyber jen 6 slozek s hudbou? Kdyz pripojim pevny disk, na kterem bude treba 20 slozek, ukaze se jich jen 6, nebo jak to funguje? 2. Existuje k tomu nejaka vychytavka, aby se mi ukazalo na maxidotu kdo vola co zrovna prehrava? Nebo alespon na DXku? Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Na první dotaz odpoví v Revilo p.Karlovský 2. Bez šance Pozn.: Na můj vkus moc drahé, připlatit a koupit multimediální 2din a máš 20x více funkcí vč.HF a přehráváš i videa na 20x lepším displeji a s kvalitnější reprodukcí zvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Díky za odpověď, chci tam nechat DXko, protože tam patří a líbí se mi tam :-) a je nějaká levnější krabička ozkoušená, co umí i HF a AUX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Přečti si pár řádků výše a najdeš odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakon Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Čau, je to tak musí se tam dát převodník.Už jsem o něm taky přemýšlel. :-) Našel jsem zajímavou ukázku: https://youtu.be/fsh8fGkIPyA Jen zatím nevím jestli by to nešlo sehnat někde levněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Že se na to nevykašlete Když už chce někdo používat zastaralé DX, tak už bez dalších investic a smířit se s tím, co v autě je a jet s tímto neupravovaným originálem. Zvuk na dnešní poměry srovnatelný s radiem od Vietnamců, grafika jako z roku 1980. Nemám nic proti originálu, naopak, uznávám origo radio v origo autě. Ale nechat to tak, jak to je z výroby Na tom videu hraje Minercraft, to mě pobavilo Investice do DX je zcela zbytečná a pokud chcete přehrávat video, poslechnout si kvalitní zvuk a mít hodně funkcí navíc, doporučuji vyměnit celé rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Kluci pujde mi tohle do Skody Superb 2002 ? Mam tam Skoda Navigation DX http://www.vpcentrum.eu/auto-hifi/aux-in-redukce/aux-jack/adapter-aux-in-audi-seat-skoda-vw-mfd-navi-plus-rns-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jo, pujde. Mám to tam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 A kam se pripojuje ten zluty kablik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 já ho nemám připojený nikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 A kudy a kam sis to vytahnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Mám to vyvedené v záslepce, kde bývá vyhřívání čelního skla, mám tam už vyvedené HF. Používám to totiž s tabletem - na pozadí hraje muzika a na popředí jede navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 To me nenapadlo dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 kdyby mi káblík ladil s interiérem, nebylo by to ani poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tak kablik dnes dorazil a super hraje to jinak by me stejne zajimalo k cemu je tam ten zluty kabel kdyz to bez nej hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Zdravím, kábl jsem napojil na AUX....vše v pohodě, až na to, že rádio nemůžu vrátit zpět. Kábly za radiem jsou proti. U vás ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) odmontuj přihrádku před spolujezdcem a rukou to z druhé strany pošolichej. A pokud Ti to nepůjde, klidně odřízni ten plast vzadu za radiem, vůbec nic se nestane a radio bude i tak držet Leckdo bude namítat, že je to příliš drastický zásah, ale je to vyzkoušeno a hlavně se tam nebudou kabely někde křížit a mačkat, což by v tomto případě mohlo udělat paseku a ušetříš si i spoustu nervů při montáži i příp.demontáži Editováno: 26. leden 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 odmontuj přihrádku před spolujezdcem a rukou to z druhé strany pošolichej. A pokud Ti to nepůjde, klidně odřízni ten plast vzadu za radiem, vůbec nic se nestane a radio bude i tak držet Leckdo bude namítat, že je to příliš drastický zásah, ale je to vyzkoušeno a hlavně se tam nebudou kabely někde křížit a mačkat, což by v tomto případě mohlo udělat paseku a ušetříš si i spoustu nervů při montáži i příp.demontáži NO ty kábly jsem tam moc neporovnal přes tu přihrádku....asi ted uříznu ten plast. Ale teď čím? Chtělo by to nějakej mini mafl, nebo ty jsi to dělal nějak humpolácky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 (Admini nemají rádi citace, stačí jen odpovědět) Já to dělal malou pilkou na železo. Uříznout, vyštípat, vybastlit. Žádné párání, však to není vidět. A když jsem vracel origo rádio, drželo dobře. Je to prostě jen takový sichr vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Díky....nějak jsem to teda udělal...trochu nadávání a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.