Juris01 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) Dobrý den, objednal jsem si na moji felicii 1.3MPi zadní kouřové sklo na světla - http://aukro.cz/item709853224_zadni_skla_s...ia_kourove.html a nevím jestli mají homologaci, ptal jsem se na to prodejce, ale neodpověděl. Myslíte, že by mohl být problém s policií nebo je to jen prkotina? Popřípadě bych potřeboval radu, jak tam přidělám ty skla? Předem děkuju moc odpověď Oprava: brousil jsem na netu a tyto skla mají homologaci, takže mi už jen zbývá problém s přiděláním těch skel na světla Editováno: 17. Srpen 2009, autor: Juris01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No, moc homologaci nemají, ale ok. Problém s nima nebude, když tam dáš červený žárovky/led-žárovky. Přilepíš to silikonem nebo lepidlem na plast. Klidně vteřinovkou. Ale bacha na mezery, aby se ti dovnitř nedostávala voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris01 Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) dobrá, diky a prosím nevíš jak tam přidělám jen ty skla místo těch původních? to mám ty původní skla vymlátit kladívkem? Editováno: 17. Srpen 2009, autor: Juris01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 dobrá, diky a prosím nevíš jak tam přidělám jen ty skla místo těch původních? to mám ty původní skla vymlátit kladívkem? vymlat to kladivem, jinak to snad ani nejde a odstran to uplne vsechno i ty kousicky co drzej na kraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.