Shvellanj Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Nevíte někdo kolik má být stupňů předvstřik u octavie TDi? AHF 81KW. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 vag - tdi graf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetor6245 Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Ahojte, tdi graf mi ukazal vysokou hodnotu predvstřiku (80). Jelikož mne hned cekala vymena rozvodu, tak servis mi ho udajne pro rozvodech upravil na ok hodnotu (modra cara). Ted po tydnu zjistuji pro kontrolu na svem NT hodnotu predvstriku 17. Je mozne aby se behem 14 dnu to tak rozhasilo, nebo uz je kaput cerpadlo? Jo a vag pise chybu Regulace pocatku vstriku a nad 3000otacek zacal nekdy vynechavat kratkovite motor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.