Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Takovej mensi dotaz..nechaval sem si delat clonitko,pruh na predni okno..Po 3 tydnech sem ho teda dostal,ale problem je ten ze mam zluty RS a zadna barva ze vzorniku co jsme prilozili az teda na jednu co jsem vybral,tak nesedla..po udelani toho pruhu sem to nalepil a behem minuty to asi strnul pac ta barva byla proste jina a to nechci..chci aby to bylo sladene..nemate nekoho kdo by to dokazal udelat presne podle moji barvy?Ted o vikendu jedu za jednim znamym co by to snad mel trefit a udelat a zeptam se radeji i tady..Pokud o necem vite,budu vdecen..Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A proc to nenalakujes??? Jinym zpusobem stejny odstin nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A proc to nenalakujes??? Jinym zpusobem stejny odstin nedostanes... Pokud ma nekdo vzornik na folii podle stejneho kodu barvy tak ano...to lakovani je az posledni varianta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Aha... No na folii ten odstin asi nikdy nebude stejny. Chtelo by to clonitko treba z plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Aha... No na folii ten odstin asi nikdy nebude stejny. Chtelo by to clonitko treba z plastu... To abych rekl pravdu se mi nelibi...nehlede na to ze pokud to od cervence bude nejak vadit tak to stejne bude muset dolu...jezdim dost a nemuzu si dovolit kvuli clonitku prijit o papiry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Rozumim Tak se na clonitko vyprdni uplne, ne? Vzdyt na RSce mas sklo s celnim pruhem, tak bych clonitko neresil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Rozumim Tak se na clonitko vyprdni uplne, ne? Vzdyt na RSce mas sklo s celnim pruhem, tak bych clonitko neresil.... To sice ano ale to barevne clonitko to auto opticky snizi..me se to proste libi..a to velmi...proto badam vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 No kdyz to pal stejne budes muset sundat, tak proc ted ty starosti s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 lakovat?? na sklo??? a jak?? jinak ja to prave vyresil tim plastovym abych ho mel v barve, ale to ma taky nekoliko nevyhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Na sklo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Sundavat to nebudu...Teda pokud proti tomu nebudou nejak razantne proti..Na sklo strikat ne..udela se sablona a na nic se to strikne...Uvidim po vikendu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Na sklo?? no si psal tak to nalakuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ale to jsem nemyslel sklo samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 a co teda?? folii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Kajo, ja nevedel co tam ma. V prvnim prispevku to nepsal. Neres to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 To je Diskuze Velky D je tu opravnene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A proc to nenalakujes??? Jinym zpusobem stejny odstin nedostanes... no psal si tohle tak co si myslel tim "to" ja prave vim ze lak ani na skle ani na folii nedrzi, proto sem se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tim "to" jsem myslel "to", co pouzil. Ale ty to budes chtit konkretne, vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no jasne takze si myslel folii :-)) jenze to drzi taky na číču :-( kdybych mel znova delat clonitko tak ho udelam normalne ze zatmavovaci folie a nazdar v zime sem to delal pritulkyni na twingo a vypada to docela dobre :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 No ja prave cekal, ze delal nejake plastove, protoze je mi jasny, ze na folii bude lak drzet tezko To jsem prave upresnil az v dalsim prispevku Ja planuju folie, az teploty jeste trosku povyrostou, tak sup s nima na auti A samozrejme i zatmavovaci pruh na celni sklo... Z vyroby mi tam na nej zapomeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 oká :-) ja ho od vyroby mel ale pripadne me nizkej, ja radsi vyssi pruh ted necham sve plastove clonitko dokud vydrzi (a ono drzi jako víno. aj lak na nem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Hele, Karlos, ty bys mi mohl pomoci... Docela by se mi libilo provest jeste neco s tim mym predkem, nejsem s tim uplne maximalne spokojenej. Libi se mi, ale furt si myslim, ze mi tam neco chybi. Napadaj me mracitka, ale to zase neni uplne muj salek kavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no mracitka se mi libi jenom ty co mam ja :-) ale to uz jsem je tam taky asi pul roka nemel protoze to neni uplne ono proste bomba je na fabce pretazena kapota, i kdyz na jinejch autech mi to nekdy pripadne zbytecne tak na fabce to svoje opodstatneni ma. protoze maska jde proste az moc do kapoty coz pusobi trochu divne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Zamraceni kapoty se mi libi, hodne moc, to bez debat Ale u sveho auta bych to nerad provadel. Btw, ty mas ty mracitka co mel Klaca? Ty co mel Klaca byly asi jediny, co se mi libily a byl bych o nich schopen uvazovat... Nejlepe kdybych je sehnal rovnou v barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 mam presne ty, klaca je prodava pokud vim !!! ale asi bez laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.