Srpen 24, 200916 r ok Petas nějak tu postrádám kdy, kde přesně...co tam bude popř odkaz info s nápise tuning mnichovo hradiště mi moc samo o sobě neřekne
Srpen 25, 200916 r http://www.tuningy.com/index.php?a=262 aha...tak už teď musim říct, že tam nebudu koukal sem na program a uplně moc bych dorazil, ale jsem zrovna v práci no tak fabii necham bohužel doma
Září 1, 200916 r A kdy tam pojedete?? V patek nebo az v sobotu?? Kdybyste vyrazeli v sobotu tak bych se kdyztak pridal.
Září 1, 200916 r To jsem taky myslel, ale nevedel jsem ze se kona i neco jinciho. Je to druhej volnej vikend v tehle sezone kdy muzu na sraz a nejsem v praci. Jinak me laka vylet nad Rajem a taky to tam bude urcite lepsi nez v Doksech. Tam jsem chtel kvuli nekolika lidem z fora, ale nikdo se neozval, tak na to pecu a pujdu se podivat na novejsi auta:-) tak mi pak dejte vedet kde a kdy:-) Upraveno Září 1, 200916 r od piskot
Září 3, 200915 r kua, v sobotu betonujem takže nic. A dědka Sejdu bych i rád viděl Kua Peťo, tebe bych taky rád viděl, tak koukej dorazit...
Září 4, 200915 r Tak kuci Boleslavsky v 9 hodin z Bolky směr letiště. Sraz bude u pumpy OMV vedle STK Pecha u světelné křižovatky. Upraveno Září 4, 200915 r od Mates_XIV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.