Sejis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tuning Mnichovo Hradiště-letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 tuning Mnichovo Hradiště-letiště Jiříku - mám to za humny, tak to je povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 jede se tam dragCup takze kdyz to pujde ukazu se tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jiříku - mám to za humny, tak to je povinnost ok Petas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 ok Petas nějak tu postrádám kdy, kde přesně...co tam bude popř odkaz info s nápise tuning mnichovo hradiště mi moc samo o sobě neřekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 http://www.tuningy.com/index.php?a=262 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 http://www.tuningy.com/index.php?a=262 aha...tak už teď musim říct, že tam nebudu koukal sem na program a uplně moc bych dorazil, ale jsem zrovna v práci no tak fabii necham bohužel doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Vypadá to že s Bobem dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 jakej Bob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 A kdy tam pojedete?? V patek nebo az v sobotu?? Kdybyste vyrazeli v sobotu tak bych se kdyztak pridal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Tak to bysme se kdyžtak připojili, jestli to je možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Určitě není problém. Já myslel že pojedeš do Doks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 (editace) To jsem taky myslel, ale nevedel jsem ze se kona i neco jinciho. Je to druhej volnej vikend v tehle sezone kdy muzu na sraz a nejsem v praci. Jinak me laka vylet nad Rajem a taky to tam bude urcite lepsi nez v Doksech. Tam jsem chtel kvuli nekolika lidem z fora, ale nikdo se neozval, tak na to pecu a pujdu se podivat na novejsi auta:-) tak mi pak dejte vedet kde a kdy:-) Editováno: 1. Září 2009, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 sobota týýý woe,Kučera taký přijede ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 kua, v sobotu betonujem takže nic. A dědka Sejdu bych i rád viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 kua, v sobotu betonujem takže nic. A dědka Sejdu bych i rád viděl Kua Peťo, tebe bych taky rád viděl, tak koukej dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) Tak kuci Boleslavsky v 9 hodin z Bolky směr letiště. Sraz bude u pumpy OMV vedle STK Pecha u světelné křižovatky. Editováno: 4. Září 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Dnešní akce se celkem vydařila, až na to počasí, tady jsou nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Hoskovice 5.9.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.