kenny_fx Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Zdar chlapi, nějaký dobrák mi objel auto asi klíčem. V síti halfords jsem narazil na tento výrobek: Halfords Stone Chip and Scratch Repair System má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vypadá to dobře, v jedné tubě je základovka, v druhé metalíza a ve třetí lak. (práce na 3 dny, protože každé musí schnout 24 hodin). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Zdar chlapi,nějaký dobrák mi objel auto asi klíčem. V síti halfords jsem narazil na tento výrobek: Halfords Stone Chip and Scratch Repair System má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vypadá to dobře, v jedné tubě je základovka, v druhé metalíza a ve třetí lak. (práce na 3 dny, protože každé musí schnout 24 hodin). Mám úplně stejný problém, docela by mě zajímalo, jak jsi stím dopadl, teda pokud jsi to už prubnul. Nechápu, že někoho baví takhle ničit auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 podle mě to bude podobný lakový tužce......ač se budeš snažit sebe víc, bude ta oprava vidět. Ale jde o praktičnost, takže lepší když škrábanec bude alepoň trochu ošetřen a auto ochráněno před např. korozí, pokud je to škráblé až na plech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 no som zvedavy na vysledok, ale samozrejme aj na cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 podle mě to bude podobný lakový tužce......ač se budeš snažit sebe víc, bude ta oprava vidět. Ale jde o praktičnost, takže lepší když škrábanec bude alepoň trochu ošetřen a auto ochráněno před např. korozí, pokud je to škráblé až na plech... jak říkáš, je lepší aspoň to opravit takhle, než to úplně nechat. mě takhle někdo obešel všechny 4 dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Výsledek nic moc... na metalizi to prostě nejde trefit... jde to vidět. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 nic divnýho..to netrefíš ani na obyč barvě tak aby to nebylo vidět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Tak tuto sadu od halfordu som mal tiez na striebornu metlu ale je to k ho..u,zle sa s tym nanasa,farba nesedi atd.to by som radsej vyzkusal neaku tu "tuzku"a potom dolestit takzv.v preklade skrabancovym odstranovacom podla farby auta a nic neni vydiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.