Duben 6, 200619 r Ne, ja na nich necham zobrazit obrazek bobika, ale auto ani pes to nebude No vlastne kus psa ano
Duben 6, 200619 r Keby som videl take kolesa na aute ,tak by som si rovno isiel kupit k tomu aj listok do Lunaparku.Je to grc.
Duben 6, 200619 r Ne, ja na nich necham zobrazit obrazek bobika, ale auto ani pes to nebude No vlastne kus psa ano pche......
Duben 7, 200619 r Tak tohle je vazne mazec neskutecnyho charakteru. Ty bych bral vsema deseti. Kdyby mi nekdo chtel udelat radost tak 8palcovej rafek v 17" heheh
Duben 7, 200619 r By ma zaujímalo, ako sa to tam nahrá, prípadne ako to sleduje rýchlosť otáčania kolies (keďže to musí byť s ňou synchrónne) a ako sa docieli synchronizácia, ak beží na všetkých kolesách to isté a rovnako sa to mení. Je to otras, ale technická realizácia by ma aj tak zaujímala.
Duben 12, 200619 r Ale dali by sa tam premietať aj iné veci. Napríklad elektróny. Každý deň by si mohol mať iné!
Duben 18, 200619 r By ma zaujímalo, ako sa to tam nahrá, prípadne ako to sleduje rýchlosť otáčania kolies (keďže to musí byť s ňou synchrónne) a ako sa docieli synchronizácia, ak beží na všetkých kolesách to isté a rovnako sa to mení. Je to otras, ale technická realizácia by ma aj tak zaujímala. podle mne sou tam klasická čidla polohy ráfku vůči karoserii a jeden centrální "kompjůtr". Systém je to easy, ale ten SW, kterej to počítá, ten bych chtěl vidět do hloubky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.