Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a co vzít tuhle masku a vsadit tam žebra?

podivej se na moji fotku masky co tu mam a uvidis ze zebra jsou s prostorem na znak nebo jak to řic :D Jinak Spis se mi to libi vic stim znakem nez bez ale je to zajimavý bez :-)

Vloženo

Mě osobně se u té Bobíkovi masky nelíbí že je příliš silná,mohutná...na první pohled je moc výrazný obrys....kdyby se udělala tak aby spoj mezi kapotou a maskou nebyl poznat,tak by to bylo určitě mnohem hezčí... :palec2:

Vloženo
:huh: dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku..

o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček ;)

možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa

Vloženo
:huh: dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku..

o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček ;)

možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa

to potom jo..

Vloženo

tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-))

Vloženo
tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-))

to jo no -_-;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...