kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak maska od amogha je doma teště se co udelam :D moje prvni dilo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak maska od amogha je doma teště se co udelam :D moje prvni dilo .. hlavně se při tom tunění nezraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 neboj to snad ne Ale jsem zvedavej jak mi to pude Rozhodně to bude moje první prace takze snad dopadne dobře .. Maska je umytá,rozložená a připravená na broušení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jestli uděláš to co chci dělat já teď v dubnu tak mě na*ereš . Neeee dělám si srandu hlavně koukej udělat nějaký fotky ať z toho taky něco máme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) tak dodavam fotky masky jak je prave aktualne foceno mobilem Editováno: 9. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 a co vzít tuhle masku a vsadit tam žebra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 a co vzít tuhle masku a vsadit tam žebra? podivej se na moji fotku masky co tu mam a uvidis ze zebra jsou s prostorem na znak nebo jak to řic Jinak Spis se mi to libi vic stim znakem nez bez ale je to zajimavý bez :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém. jsou 4 nebo 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém.jsou 4 nebo 6? co 4 nebo 6 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém.jsou 4 nebo 6? co 4 nebo 6 ?? žeber dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 to jako chtěj podélně??, já myslel, že řešej svisle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 svisle, ale stačilo by dodělat ty, co jsou kratší kvůli znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 svisle, ale stačilo by dodělat ty, co jsou kratší kvůli znaku jo takle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 koupit se nedá a moje je mnohem hezčíííí Mě se víc líbí ta SPZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jinak podle mého vkusu je tahle hezčí.... samozřejmně na černé barvě... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 najmis: jj neni to spatny,zacina se mi to rejt do kuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Mě osobně se u té Bobíkovi masky nelíbí že je příliš silná,mohutná...na první pohled je moc výrazný obrys....kdyby se udělala tak aby spoj mezi kapotou a maskou nebyl poznat,tak by to bylo určitě mnohem hezčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa to potom jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jinak mě se nejvíc líbí tahlencta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jinak mě se nejvíc líbí tahlencta panáčku, panáčku, kolik se jich letos objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jinak mě se nejvíc líbí tahlencta panáčku, panáčku, kolik se jich letos objeví to sem taky zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jinak mě se nejvíc líbí tahlencta jj ta je hezká..... ale jak se píše...kolik jich za chvíli bude.... No u tebe je nejen maska hezká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-)) to jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.