Březen 8, 200718 r tak maska od amogha je doma teště se co udelam :D moje prvni dilo .. hlavně se při tom tunění nezraň
Březen 8, 200718 r neboj to snad ne Ale jsem zvedavej jak mi to pude Rozhodně to bude moje první prace takze snad dopadne dobře .. Maska je umytá,rozložená a připravená na broušení...
Březen 8, 200718 r Jestli uděláš to co chci dělat já teď v dubnu tak mě na*ereš . Neeee dělám si srandu hlavně koukej udělat nějaký fotky ať z toho taky něco máme.
Březen 9, 200718 r tak dodavam fotky masky jak je prave aktualne foceno mobilem Upraveno Březen 9, 200718 r od kodemi
Březen 15, 200718 r a co vzít tuhle masku a vsadit tam žebra? podivej se na moji fotku masky co tu mam a uvidis ze zebra jsou s prostorem na znak nebo jak to řic Jinak Spis se mi to libi vic stim znakem nez bez ale je to zajimavý bez :-)
Březen 15, 200718 r už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém. jsou 4 nebo 6?
Březen 16, 200718 r už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém.jsou 4 nebo 6? co 4 nebo 6 ??
Březen 16, 200718 r už to někde říkal máca, museli by se dodělat, ale asi by to nebyl problém.jsou 4 nebo 6? co 4 nebo 6 ?? žeber dodělat
Březen 16, 200718 r Jinak podle mého vkusu je tahle hezčí.... samozřejmně na černé barvě... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20945
Březen 16, 200718 r Mě osobně se u té Bobíkovi masky nelíbí že je příliš silná,mohutná...na první pohled je moc výrazný obrys....kdyby se udělala tak aby spoj mezi kapotou a maskou nebyl poznat,tak by to bylo určitě mnohem hezčí...
Březen 17, 200718 r dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa
Březen 19, 200718 r dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček možná myslel faceliftovou - má trochu jinak usazený mřížky - jako Octa to potom jo..
Březen 19, 200718 r jinak mě se nejvíc líbí tahlencta panáčku, panáčku, kolik se jich letos objeví to sem taky zvědavej
Březen 19, 200718 r jinak mě se nejvíc líbí tahlencta jj ta je hezká..... ale jak se píše...kolik jich za chvíli bude.... No u tebe je nejen maska hezká...
Březen 20, 200718 r tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-))
Březen 20, 200718 r tak na matigu je nejvetsi prca ze se vyrabi snad nejdyl ze vsech ale az kdyz jsem je tam loni dali s klacou tak se zacali ozyvat dotazy "ty jo co to je, to si vyrabel sam nebo to nekdo dela? " :-)) to jo no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.