TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 tak si dneska jedu domů, něco přes 90km/h a najednou ze škarpy u cesty vylítnul bažant(ten s peřím ) a mrd ho do čelního skla Mrda jak prase, ještě jsem slyšel jak mi obouchal střechu, ale při pohledu do zrcátka jsem neobjevil kde skončil Doma jsem ohledával, ale jediný co jsem našel byl drobnej škrábaneček na gumě mezi oknem a střechou. Uf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tome, tak to jsi mel stesti v nestesti co........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tome, tak to jsi mel stesti v nestesti co........ no to Porshe co chodilo po netu takové štěstí nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tome, tak to jsi mel stesti v nestesti co........ no to Porshe co chodilo po netu takové štěstí nemělo Někdo mi ukazoval jak dopadl střet srny a A-sloupku off-roadu, to byl masakr. Ta srna se o ten sloupek rozsekla. Já se s bažantem potkal v létě, nabral jsem ho asi v 80Km-h náklaďákem, jenom jsem zahlídl jak zpod auta vylítlo peří. A půl roku před tím ten pes taky nedopadl nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 jen by mně zajímalo, kam zmizel, protože jsem ho v zrcátkách nikde nezahlídl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 jen by mně zajímalo, kam zmizel, protože jsem ho v zrcátkách nikde nezahlídl No v 90ti jsi ho musel pěkně vykopnout do vzduchu Když si vezmeš, jaký šikmý náběh tvoří čelní sklo a k tomu těch 90 na tachecu, tak asi chudák malej vyletěl pěkně vysoko jako koroptvička a zabořil to nejspíš zobákem rovnou někde vedle silnice do pole. No a zřejmě tím i definitivně ukončil svoji leteckou kariéru Jednou jsem ve Felicii nabral na kapotu zajíce. Vzal to taky přes sklo nahoru...no, ani bych nevěřil, že zající umí taky lítat a jak dlouho vydrží ve vzduchu, než dopadnou Akorát, že ten zajoch po dopadu na asfalt chvíli zmateně kličkoval po silnici a pak si klidně zmizel do pole, jakoby se nic nestalo. Asi měl holt tužší kořínek než Tvůj bažant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 P.S. No ale taky jsem nejel 90, takže mi jemňoučká zaječí srst jen krapánek přeleštila kapotu a čelní sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Když jsem se ve středu vracel z Lipska, tak si takhle jedu po dálnici asi 150 km/h v pravém pruhu a najednou se těsně před autem z příkopu vzneslo káně (nebo nějaký podobný dravec) a rozhodlo se překřížit dálnici. Na nějaký prudký vyhýbací manévr jsem v téhle rychlosti neměl odvahu, takže jsem ho podjel tak, že jsem si říkal, že jsem ho musel polechtat anténou na břiše. Trefit ho na čelní sklo, tak by to asi nebylo pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to já předevčírem před Bakovem trefil vlčáka, takovej pěknej (snad to přežil, poslal jsem tam městskou policii). Ještě jsem se z toho ani nevzpamatoval a po 500 metrech divočák. Ten neměl šanci, zůstal v kolejích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Když jsem se ve středu vracel z Lipska, tak si takhle jedu po dálnici asi 150 km/h v pravém pruhu a najednou se těsně před autem z příkopu vzneslo káně (nebo nějaký podobný dravec) a rozhodlo se překřížit dálnici. Na nějaký prudký vyhýbací manévr jsem v téhle rychlosti neměl odvahu, takže jsem ho podjel tak, že jsem si říkal, že jsem ho musel polechtat anténou na břiše. Trefit ho na čelní sklo, tak by to asi nebylo pěkné. Toto sa stalo aj mne.Tiez daky dravec krizoval dialnicu a ja s 150km/h na tachaci,skusil som mysicku ,ale vzapeti som si uvedomil rychlost a nebezpecenstvo s tym spojene a dorovnal som to..Chudak mal stastie,pocechral som mu iba vajka antenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.