Ivanek007 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 CAu vsichni, da se na TDi cku stelovat nejak volnobeh? me ho drzi skoro 1000ot furt, at studeny nebo teply. Cerpadlo je to Elektronicky, jinak motor AGR. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Já tam mám 900 +/- 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kolko je to skoro 1000? Ja mam 930 podla Vagu. neviem ci sa da menit ,mozno skor zasahom do map RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 To já este pred mesicem sem mel 903 ot dle vagu, ted skoro 1000. a ted mi to houpe, dneska sem jel pomalu zlehka a vyřadím, dojedu na krizovatku a razem volnobeh asi 600 ot. to trvá asi 3-4 sekundy a pak to vyleti na 950. uz me to stve, jedine co me napada tak bud vstriky a nebo Vaha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak este jeden postreh, ted us me to nasralo task sem udelal diru do vahy vzduchu, zaclo to ject jak z praku, ale blika mi chyba motoru, ale to asi z toho ze sem mel odpojenej ten rizenej vstrik to mi dela i minule. tzn. ze je uz asi vaha v kytkach ze? pokud je to origo tak je tam 11 let. Cetl sem tu i navody jak ji vycistit atd, ale ja mam nerozebiraci jen s jednim cidlem. Takze ted to jede ale futr padaji na par sekund ty volnobezny otacky, a to budou asi vstriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.