BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 ajó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 a prohráváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Nasi lepsi, jeden roh a zase gol, jak v PT s Reckem, kurvadrat, a jeste Polak takhle zbytecne, kdyz jinak hral skvele, do piczele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 supr supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 hu a jsem tu opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 hu a jsem tu opět jj Hop a je tu lidoop známe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 jj Hop a je tu lidoop známe. ja Ti dám lidoopa nepovedený zmetku hold je asi málo teplo přitopíme : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 jj Hop a je tu lidoop známe. ja Ti dám lidoopa nepovedený zmetku hold je asi málo teplo přitopíme : No tak promiň promiň, no, snad sem toho tolik neřek, promiň. Hlavne koukej poradne topit od 7.7. to mám dovolenou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No tak promiň promiň, no, snad sem toho tolik neřek, promiň. Hlavne koukej poradne topit od 7.7. to mám dovolenou.. no neboj pošlu tam cisternu s tekutým dusíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 dej pokoj pekelníku s tím topením už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No tak promiň promiň, no, snad sem toho tolik neřek, promiň. Hlavne koukej poradne topit od 7.7. to mám dovolenou.. no neboj pošlu tam cisternu s tekutým dusíkem Sem si myslel ze se od tebe niceho hezkyho nedočkám. Co čekat on Diabolica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 dej pokoj pekelníku s tím topením už zdar zdar, chce to pořádné hic tohle ještě nic není : aby se lépe ehm odpařovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar zdar, chce to pořádné hic tohle ještě nic není : aby se lépe ehm odpařovalo Čágos...no ale v takovém horku to není žádnej boj..dáš 3 kusy a máš namleto jak po 6ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Sem si myslel ze se od tebe niceho hezkyho nedočkám. Co čekat on Diabolica. No dyž budeš sekat latinu, tak přimhouřím voko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No dyž budeš sekat latinu, tak přimhouřím voko Já být hodný. A dodržovat pitný režim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Čágos...no ale v takovém horku to není žádnej boj..dáš 3 kusy a máš namleto jak po 6ti No vidíš a je to dokonce ekonomičtější : a nebo to chce intenzivnější trénink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Já být hodný. A dodržovat pitný režim. No nevím nevím, zatím pořád ty uplatky od pivovarů přehazuju vidlema na bagr to ještě není : tak přidej s tím pitným režimem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No vidíš a je to dokonce ekonomičtější : a nebo to chce intenzivnější trénink mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua Copak? Servis stále mlčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua njn hold než budou mít klimu v MHD bude asi ještě trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 njn hold než budou mít klimu v MHD bude asi ještě trvat Simtě takovej ikarus tam byla pekna klimoska, akorat ze obracena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua Copak? Servis stále mlčí? no chlape dneska sem s ním už asi 3x volal a chlapík je z toho mírně neštasnej...mimoto pořád ještě na tom tedka dělá (pry má myšlenku no ale zatím nic....co už se dělalo...diagnostika, ŘJ ven,kontakty, komplet kabeláž proměřena, zapalování, regulační ventil, čerpadlo paliva - podezření - nakonec po kontrole tlakovaní jednotlivých okruhu zavrhnuto,a ted rozebral škrtící klapu....zitra si pro to mám přijet at mam na vikend auto...a po vikendu zase z5...tak jako nevím čím pojedu do hradce sakra :( :( zitra...nové čerpadlo, nová ŘJ, nádobka aktivního uhlí (kontrola)....no rozmrdané to autí musí být hezky :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua njn hold než budou mít klimu v MHD bude asi ještě trvat čéče já zjistil že řidiči ji maj jenom nad sebou...tak se tlačím co nejvíc dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čéče já zjistil že řidiči ji maj jenom nad sebou...tak se tlačím co nejvíc dopředu jj to pěknej boršus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky