Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 ale houbec ted tu travim par informaci, tak sem musela jit na vzduch
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Ale zase je to hezka opice, je to lepsi nez kamosova ten by se hned s každym pral a je agresivní.
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 ale houbec ted tu travim par informaci, tak sem musela jit na vzduch se nesmej, bo me zaskocila z te informace vecere v krku - urcite info se me musi sdelovat, kdyz nic nedelam, bo hrozi riziko urazu
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 to sou veci takhle k veceru nazdarek vsem ahojiiik
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi!
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi! u me na modrem svetle
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi! u me na modrem svetle nECHCES MI TIM KACKO NAZNACIT ZE SE TO DA ZMENIT? PRIPADAM SI TU JAKO AMATEUR! PORAD!
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven.
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Sem se rejpal v ETCE a zjistoval co by mohlo bejt shnileho u me v motoru a zjistil jsem že to možná bude součástka za 13 000kč. Takže paráda...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven. to nejsou jobovky, to jsou jen informace totalne pod urovni ovsem tak sokujou, ze to ani neni mozne
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 2 davon: jj, chtela jsem ti to naznacit : v tvem profilu jsou moznosti nastaveni vzhledu a tam si to proste navolis
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven. to nejsou jobovky, to jsou jen informace totalne pod urovni ovsem tak sokujou, ze to ani neni mozne Definuj totalně pod úrovní? Jako špatný nebo veselý? Jo a sem ti vlastně nepoděkoval že si zastavila tu Fabku a nezajela mě když sem upad takže díky...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer Dobrou noc Do toho dobrou noc ještě daleko.JEště jse mv práci
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Definuj totalně pod úrovní? Jako špatný nebo veselý?Jo a sem ti vlastně nepoděkoval že si zastavila tu Fabku a nezajela mě když sem upad takže díky... od toho jsem tam byla neni zac a informace pod urovni jsou takove, ktere jsou totalne smesne az se z toho chce cloveku plakat, jak tohle nekdo vubec muze udelat ci rict
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 a informace pod urovni jsou takove, ktere jsou totalne smesne az se z toho chce cloveku plakat, jak tohle nekdo vubec muze udelat ci rict Aha tak ty jsou ještě v pohodě, myslel jsem že to byli špatný zprávy.
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 oni to defakto jsou spatne zpravy, ale jen pro toho, kdo je te zpravy puvodce pro me je to uz jen totalne vyplod fantazmagorie, ovsem uz sem si myslela, ze ten dotycny se uklidnil, ale bohuzel mylila jsem se
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 oni to defakto jsou spatne zpravy, ale jen pro toho, kdo je te zpravy puvodce pro me je to uz jen totalne vyplod fantazmagorie, ovsem uz sem si myslela, ze ten dotycny se uklidnil, ale bohuzel mylila jsem se No jak koukám nemáš to jednoduchý.
JIRBE Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. sem si prave vsim no asi se mi libila ta cerna, ci co
Doporučené příspěvky