Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ale houbec ted tu travim par informaci, tak sem musela jit na vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Neni to povahou, je to opici!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ale zase je to hezka opice, je to lepsi nez kamosova ten by se hned s každym pral a je agresivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ale houbec ted tu travim par informaci, tak sem musela jit na vzduch se nesmej, bo me zaskocila z te informace vecere v krku - urcite info se me musi sdelovat, kdyz nic nedelam, bo hrozi riziko urazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to sou veci takhle k veceru nazdarek vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to sou veci takhle k veceru nazdarek vsem ahojiiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi! u me na modrem svetle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jirbe: Cus... MY o vlku a vlk na zelenem pozadi! u me na modrem svetle nECHCES MI TIM KACKO NAZNACIT ZE SE TO DA ZMENIT? PRIPADAM SI TU JAKO AMATEUR! PORAD! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Sem se rejpal v ETCE a zjistoval co by mohlo bejt shnileho u me v motoru a zjistil jsem že to možná bude součástka za 13 000kč. Takže paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven. to nejsou jobovky, to jsou jen informace totalne pod urovni ovsem tak sokujou, ze to ani neni mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2 davon: jj, chtela jsem ti to naznacit : v tvem profilu jsou moznosti nastaveni vzhledu a tam si to proste navolis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2katka: No to asi nikdo nema rad když ho informujou jobovkama když neni pripraven. to nejsou jobovky, to jsou jen informace totalne pod urovni ovsem tak sokujou, ze to ani neni mozne Definuj totalně pod úrovní? Jako špatný nebo veselý? Jo a sem ti vlastně nepoděkoval že si zastavila tu Fabku a nezajela mě když sem upad takže díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer Dobrou noc Do toho dobrou noc ještě daleko.JEště jse mv práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer Dobrý dobrý, jistěže dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Definuj totalně pod úrovní? Jako špatný nebo veselý?Jo a sem ti vlastně nepoděkoval že si zastavila tu Fabku a nezajela mě když sem upad takže díky... od toho jsem tam byla neni zac a informace pod urovni jsou takove, ktere jsou totalne smesne az se z toho chce cloveku plakat, jak tohle nekdo vubec muze udelat ci rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 a informace pod urovni jsou takove, ktere jsou totalne smesne az se z toho chce cloveku plakat, jak tohle nekdo vubec muze udelat ci rict Aha tak ty jsou ještě v pohodě, myslel jsem že to byli špatný zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 a copak ti kdo napsal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 oni to defakto jsou spatne zpravy, ale jen pro toho, kdo je te zpravy puvodce pro me je to uz jen totalne vyplod fantazmagorie, ovsem uz sem si myslela, ze ten dotycny se uklidnil, ale bohuzel mylila jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 oni to defakto jsou spatne zpravy, ale jen pro toho, kdo je te zpravy puvodce pro me je to uz jen totalne vyplod fantazmagorie, ovsem uz sem si myslela, ze ten dotycny se uklidnil, ale bohuzel mylila jsem se No jak koukám nemáš to jednoduchý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. sem si prave vsim no asi se mi libila ta cerna, ci co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja taky facham... do 01:30h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky