Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 a copak ti kdo napsal?? nenapsal, sdelil prcek me trosku vyvedl z miry, kdyz se optal z ceho se rodi Zuzanka?? ja nevedela ktera byje a kdyz se optal jestli z jazyku nebo z briska, tak uz sem fakt malem curala smichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja taky facham... do 01:30h... to já jen do 22:00 snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nemohu najit zmenu pozadi, nemam to tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. sem si prave vsim no asi se mi libila ta cerna, ci co Jaká černá davon má červenou nebo spíš vínovou teda-... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 chlapci chlapci, vy jste ale dříči..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nemohu najit zmenu pozadi, nemam to tu! kliknes nahoru na svoje jmeno, pak nahore polozka upravit profil, na levem boku mas nabidka, dolejc pak moznosti a nasledne vzhled a jazyk - na to kliknes a pak si snad uz poradis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Cayenne... 9770 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nemohu najit zmenu pozadi, nemam to tu! kliknes nahoru na svoje jmeno, pak nahore polozka upravit profil, na levem boku mas nabidka, dolejc pak moznosti a nasledne vzhled a jazyk - na to kliknes a pak si snad uz poradis Ja si toho nevsiml... jsi hvezda, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Cayenne... 9770 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. sem si prave vsim no asi se mi libila ta cerna, ci co Jaká černá davon má červenou nebo spíš vínovou teda-... Tak se asi vlek no, to vis ja kdyz rozhycuju ten svuj turbodehet tak valim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja si toho nevsiml... jsi hvezda, diky! hvezda ne, ale Katka neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2JIRBE: Já vim začnou lítat brigety a pak se neznáš.. 2Katka: Sem se chtěl zeptat proč máš na srazy značku a ne Katka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 bo SPZ "KATKA" mam u maminky ve sklepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Takže děláš přerod v Andílka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý večer vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Čautě Borgu, jak je v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Čautě Borgu, jak je v Brně? Zdar jak sviňa, lehce sprchlo jinak celkem příjemných 16°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Takže děláš přerod v Andílka? o ten jsem se snazila uz dlouhou dobu, ale asi uz to necham tak jak to je - katka se jeste dodela jedna a andilek zustane vzdy vzadu na plate - proste uz to tak trochu ke mne patri, i kdyz spise jen jako provokace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Takže děláš přerod v Andílka? o ten jsem se snazila uz dlouhou dobu, ale asi uz to necham tak jak to je - katka se jeste dodela jedna a andilek zustane vzdy vzadu na plate - proste uz to tak trochu ke mne patri, i kdyz spise jen jako provokace ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Takže děláš přerod v Andílka? o ten jsem se snazila uz dlouhou dobu, ale asi uz to necham tak jak to je - katka se jeste dodela jedna a andilek zustane vzdy vzadu na plate - proste uz to tak trochu ke mne patri, i kdyz spise jen jako provokace Nic neni jak to vypadá, do Borga by taky nikdo nerekl že je el Diablo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdárek Jirbe byly tady nejaky pripominky k tvý jízdě. sem si prave vsim no asi se mi libila ta cerna, ci co Jaká černá davon má červenou nebo spíš vínovou teda-... Tak se asi vlek no, to vis ja kdyz rozhycuju ten svuj turbodehet tak valim My nejeli zavody, jeli jsme spanilou jizdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Koncim, zatim brou, mam toho nyni hodne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nic neni jak to vypadá, do Borga by taky nikdo nerekl že je el Diablo.... No neboj , já Tě o tom někdy až to nebudeš čekat přesvědčím : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 zatím se mějte.jdu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2Davon: Tož se měj. 2Martan: Nazdárek. 2Borg: To právě bylo myšleno že se nezdáš, ale seš vlk v rouše beránčím, takže proč by katka nemohla bejt i když na něj moc nevypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky