Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 tak si dáme něco na rozjezd Ty Jiříku, to se dělá takhle rozptylovat lidi.... ano dělá,aby jsi měl hezké raníčko a nezapomen na odpočinek při cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar všem.koukám,že bazén to dnes jistí achoj bjek moji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar všem.koukám,že bazén to dnes jistí achoj bjek moji čau draku.kolik máš ty v bazénu?já jen 27 stupňů tak jdu zapojit solární panel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar všem.koukám,že bazén to dnes jistí achoj bjek moji čau draku.kolik máš ty v bazénu?já jen 27 stupňů tak jdu zapojit solární panel já mám kravský hovno a sedmikrásku,ještě jsem ho nepostavil,nejsem otužilec,teprve od minulýho týdne to mělo smysl,do té doby bych mohl na něm akorát bruslit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 jak se ti jiříku nepostavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdravím tě martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 povinosti volají.tak se tu mějte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Zdrávas maria, nově se připlazících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čauves lidi to bude zase horko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar všem.koukám,že bazén to dnes jistí achoj bjek moji čau draku.kolik máš ty v bazénu?já jen 27 stupňů tak jdu zapojit solární panel já mám kravský hovno a sedmikrásku,ještě jsem ho nepostavil,nejsem otužilec,teprve od minulýho týdne to mělo smysl,do té doby bych mohl na něm akorát bruslit u nas se napoustelo minulou stredu...ted ma 32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čauves lidi to bude zase horko čágo Márty bude pažák hezky ve vlastní štávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 zdar všem.koukám,že bazén to dnes jistí achoj bjek moji čau draku.kolik máš ty v bazénu?já jen 27 stupňů tak jdu zapojit solární panel já mám kravský hovno a sedmikrásku,ještě jsem ho nepostavil,nejsem otužilec,teprve od minulýho týdne to mělo smysl,do té doby bych mohl na něm akorát bruslit u nas se napoustelo minulou stredu...ted ma 32 kafíčko tak to se člověk neochladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čauves lidi to bude zase horko čágo Márty bude pažák hezky ve vlastní štávě A od 16:00 to bude totální grilování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čauves lidi to bude zase horko čágo Márty bude pažák hezky ve vlastní štávě A od 16:00 to bude totální grilování. ták ták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 kafíčko tak to se člověk neochladí jj vubec...bez vytapeni a na noc se neprikrejva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 kafíčko tak to se člověk neochladí jj vubec...bez vytapeni a na noc se neprikrejva žádnej tuzex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 kafíčko tak to se člověk neochladí jj vubec...bez vytapeni a na noc se neprikrejva žádnej tuzex no to ne...jedina sprcha na zahrade ta to vzdy zachrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Uvařil jsem si horký kafe a jdu si ho vypít do chladícího boxu. To je lepší než všechny bazény. Připadám si jak v lednu na horách. Tak se tu pěkně poťte. Čau Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 nikdo nikde............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 nikdo nikde............ Ale jo někdo jo ... Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Ale ted uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Ale ted uz ne zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No aspon nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Jak je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 fotbaaaallllllllllllllllllll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky