Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj Hop a je tu lidoop známe.  :D

ja Ti dám lidoopa nepovedený zmetku :angry: hold je asi málo teplo přitopíme ;) ::'

No tak promiň promiň, no, snad sem toho tolik neřek, promiň. :D

Hlavne koukej poradne topit od 7.7. to mám dovolenou.. :D

Vloženo

no neboj pošlu tam cisternu s tekutým dusíkem :p

Vloženo

no neboj pošlu tam cisternu s tekutým dusíkem :p

Sem si myslel ze se od tebe niceho hezkyho nedočkám. Co čekat on Diabolica. :(

Vloženo
zdar zdar, chce to pořádné hic tohle ještě nic není ;) ::' aby se lépe ehm odpařovalo -_--_--_--_--_--_-

Čágos...no ale v takovém horku to není žádnej boj..dáš 3 kusy a máš namleto jak po 6ti :unsure::unsure:B)-_--_--_--_-

Vloženo
Čágos...no ale v takovém horku to není žádnej boj..dáš 3 kusy a máš namleto jak po 6ti :unsure::unsure:B)-_--_--_--_-

No vidíš a je to dokonce ekonomičtější ::' a nebo to chce intenzivnější trénink -_--_--_--_-:D

Vloženo
Já být hodný. A dodržovat pitný režim. -_--_--_--_--_--_--_-

No nevím nevím, zatím pořád ty uplatky od pivovarů přehazuju vidlema na bagr to ještě není ::' tak přidej s tím pitným režimem :D

Vloženo
No vidíš a je to dokonce ekonomičtější ::' a nebo to chce intenzivnější trénink -_--_--_--_-:D

mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua :angry:

Vloženo
mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua :angry:

njn hold než budou mít klimu v MHD bude asi ještě trvat -_--_--_--_--_-

Vloženo
mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua  :angry:

Copak? Servis stále mlčí? :unsure::unsure::unsure:

no chlape dneska sem s ním už asi 3x volal a chlapík je z toho mírně neštasnej...mimoto pořád ještě na tom tedka dělá (pry má myšlenku :) no ale zatím nic....co už se dělalo...diagnostika, ŘJ ven,kontakty, komplet kabeláž proměřena, zapalování, regulační ventil, čerpadlo paliva - podezření - nakonec po kontrole tlakovaní jednotlivých okruhu zavrhnuto,a ted rozebral škrtící klapu....zitra si pro to mám přijet at mam na vikend auto...a po vikendu zase z5...tak jako nevím čím pojedu do hradce sakra :( :( :( :( :(

zitra...nové čerpadlo, nová ŘJ, nádobka aktivního uhlí (kontrola)....no rozmrdané to autí musí být hezky :( :( :(

Vloženo
mě stačí ta hromadná doprava...to z toho vylezu spařenej jak fena kua  :angry:

njn hold než budou mít klimu v MHD bude asi ještě trvat -_--_--_--_--_-

čéče já zjistil že řidiči ji maj jenom nad sebou...tak se tlačím co nejvíc dopředu :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...