baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 konecne patek pane jj tenhle tejden byl brutálně dlouhej a to ještě o víkendu má přijet na návštěvu příbuzenstvo mě z toho asi jebne, sem gruntoval celej barák, myslím,že se někam zašiju a nebo zajedu za kamošem na pokec - ty rodinný sešlosti moc nemusím no ja taky ne...u nas bylo zase vcera neco...tak jsem pak sel radsi pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 no ja taky ne...u nas bylo zase vcera neco...tak jsem pak sel radsi pryc jj nejlepší je se vytratit a neukazovat se zvlášť když většina návštěvníků jsou důchodci - ty jejich keci fakt nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 jj nejlepší je se vytratit a neukazovat se zvlášť když většina návštěvníků jsou důchodci - ty jejich keci fakt nemusím no to jo...je to jak rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 jj nejlepší je se vytratit a neukazovat se zvlášť když většina návštěvníků jsou důchodci - ty jejich keci fakt nemusím Začnou s tim jak je všechno drahý a skončej u nemocí to známe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ha dobré zprávy, právě volal kámoš, že potřebuje helpnout s elektrikou na zapojení kuchyňské linky supeeer vyhnu se návštěvníkům a ještě se asi na večer pořádně zřídíme : (tak tohle přišlo fakt vhod) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Začnou s tim jak je všechno drahý a skončej u nemocí to známe... aaaa koukám,že s tím máš taky zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Začnou s tim jak je všechno drahý a skončej u nemocí to známe... aaaa koukám,že s tím máš taky zkušenost Tak decentně, u nás se chystá oslava narozenin babičky tomu se nevyhnu, ale je jí 93let, to se slaví už každej rok, i když já bych tady takhle dlouho bejt asi nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak decentně, u nás se chystá oslava narozenin babičky tomu se nevyhnu, ale je jí 93let, to se slaví už každej rok, i když já bych tady takhle dlouho bejt asi nechtěl. Tak to je mazec,taky myslím,že bejt na světě tak dlouho není žádná výhra,ale pokud slouží ještě zdraví tak to možná je v poho - co víš pokud se dočkáme přibližného věku, tak budem třeba serfovat po netu a pařit gamesy : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 čáágo dibi Zdar Jiříku, tak jak je při pátečním ránku? byla schůze rychlá,trochu jsem křičel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 byla schůze rychlá,trochu jsem křičel To víš tvrdost musí bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 byla schůze rychlá,trochu jsem křičel To správné šéf musí umět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ahoj jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak to je mazec,taky myslím,že bejt na světě tak dlouho není žádná výhra,ale pokud slouží ještě zdraví tak to možná je v poho - co víš pokud se dočkáme přibližného věku, tak budem třeba serfovat po netu a pařit gamesy : Jj my už s tim kompem umíme, tak budeme mít elektrický křesla rovnou s kompem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ahoj jirko zdár jiří a jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 byla schůze rychlá,trochu jsem křičel To správné šéf musí umět něco pánové posrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 byla schůze rychlá,trochu jsem křičel To správné šéf musí umět něco pánové posrali to se obcas stane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 byla schůze rychlá,trochu jsem křičel To správné šéf musí umět něco pánové posrali to se obcas stane no to jistě,ale nic se nemá přehánět občas je potřeba je vrátit do reality a za poslední dva měsíce toho bylo víc než dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ahoj, co je na foru noveho? Neprisel jsem o neco dulezityho? Treba nejakou akcicku,nebo tricka atd. Doé kdy se musi objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ahoj, co je na foru noveho? Neprisel jsem o neco dulezityho? Treba nejakou akcicku,nebo tricka atd. Doé kdy se musi objednat? To nevim, ale myslim že je to individuální a mikl to tam hází jak kdo objednáva postupně, ale do kdy to bude trvat nevim..o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 no to jistě,ale nic se nemá přehánět občas je potřeba je vrátit do reality a za poslední dva měsíce toho bylo víc než dost jj vse jen s Mirou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 no to jistě,ale nic se nemá přehánět občas je potřeba je vrátit do reality a za poslední dva měsíce toho bylo víc než dost jj vse jen s Mirou klidně i s jirkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 jj vse jen s Mirou No my v práci máme naštěstí Míru, takže když se tady chlastá, tak je vše z Mírou, tudíš se nemůžeme ožrat to je logické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 klidně i s jirkou nu dobra...kdyz myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Bré ráno -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ahoj bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky