Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Warum nicht...?Ještě tady mám Octávku Combi 1.9 TDI 81 kW rok 2000 v plné palbě, nabořená na levej přední roh, chladič a motor OK, na výměnu čelo, levý světlo a blikač, kapota, maska a levej blatní, cena 129.000,- Kč Nejsou lidi a Garny na tom uz pracuje. Bych z toho stejne ukrad jen jednu součástku. No to je hezka cenovka za to TDI, ze bych si to poridil do prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 koukám spidi bydlí v pěkně ostré zatáčce a volant by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 koukám spidi bydlí v pěkně ostré zatáčce a volant by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Bych z toho stejne ukrad jen jednu součástku. Co potřebuješ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 koukám spidi bydlí v pěkně ostré zatáčce a volant by nebyl? ...Dobrý den paní, přejete si platit... ... volant, to se hodí... ... a ty si jdi na svou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Bych z toho stejne ukrad jen jednu součástku. Co potřebuješ...? Jednotka stavěcí pro vačkový hřídel. 058 109 088 E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jednotka stavěcí pro vačkový hřídel. V Germany by nebyl problém to sehnat, ale těžko říct, jaká by byla cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jednotka stavěcí pro vačkový hřídel. V Germany by nebyl problém to sehnat, ale těžko říct, jaká by byla cena... Nj u nás je to 13k a je to zrovna taková debilní součástka s kterou se moc neobchoduje, to je snad levnější celej jinej motor, ale treba to tam bude taky nacaty a co pak s motorem chjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Nj u nás je to 13k a je to zrovna taková debilní součástka s kterou se moc neobchoduje, to je snad levnější celej jinej motor, ale treba to tam bude taky nacaty a co pak s motorem chjo. Jasně, to je mi jasný, ale co pak s motorem bez jednotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 koukám spidi bydlí v pěkně ostré zatáčce a volant by nebyl? ...Dobrý den paní, přejete si platit... ... volant, to se hodí... ... a ty si jdi na svou... jednu už mám,ale je tam potok a všeechno je mokré elektronika nevydrží a zbytek rezne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jasně, to je mi jasný, ale co pak s motorem bez jednotky... Právě takže to musim koupit nový. Mě snad jebne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 fičím pro vozidlo držte palec....jinak asi koupim ten motor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 fičím pro vozidlo držte palec....jinak asi koupim ten motor :D Čao Bady, tak se rozhoduj rychle, už je tady na něj jeden expert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 cau lamy mejte se tu fajnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 cau lamymejte se tu fajnove co tu ještě děláš ??? nemáš bejt už náhodu na cestě ty flákači @all zdarec hoši jen tak procházím..koukám spídak je zase v raichu a tak šmelí s kárama a šoustáčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 cau lamymejte se tu fajnove Picz oberlamo Emigrace, to je Ti podobny! Mej se fajnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 bré odpoledne lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 bré odpoledne lamy Nazdárek prdolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 už mě to jezdííííííí juchů...půjdu se ožrat po necelém roce prcání -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 už mě to jezdííííííí juchů...půjdu se ožrat po necelém roce prcání -_- -_- -_- -_- Gratulace jak sviňa. A co příčina? Neznámá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Gratulace jak sviňa.A co příčina? Neznámá? danke...závada nakonec šel zase po ŘJ ... proměřil jednotlivé piny a přišel na 2 smd součástky které jsou KO...nechal vyměnit....dneska celej den motor běžel na dilně na diagnostice a šlapal...ja tomu ted dával 2 hodiny kouř a šlape...já su tak štastnééé :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 už mě to jezdííííííí juchů...půjdu se ožrat po necelém roce prcání -_- -_- -_- -_- No tak to je štěstí v chaloupce, aspoň někdo, já jsem dnes musel s Ládíkem "antituningovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No tak to je štěstí v chaloupce, aspoň někdo, já jsem dnes musel s Ládíkem "antituningovat" Zdar jak sviňa kamaráde....jsu štasné jak sviňa po roce problému snad je to pryč :-) co pak jste antituningovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Zdar jak sviňa kamaráde....jsu štasné jak sviňa po roce problému snad je to pryč :-)co pak jste antituningovali? jj, taková věc potěší, znám to... Museli jsme vyhodit ty Rs tlumiče s krátkejma pružinama, bo tam byly na horním uložení původní misky pro sériový pružiny a ty Eibachy při propružení bouchaly a posouvaly se po té misce, dost hnus zvuk. Takže jsou tam zpět origo pružiny, bo misky příjdou za týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Museli jsme vyhodit ty Rs tlumiče s krátkejma pružinama, bo tam byly na horním uložení původní misky pro sériový pružiny a ty Eibachy při propružení bouchaly a posouvaly se po té misce, dost hnus zvuk. Takže jsou tam zpět origo pružiny, bo misky příjdou za týden... aha no to pak jo...já ti myslel že ty eibachy sednou do těch misek bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky